DILBEEK - Monumenten van het verenigingsleven in het goud

C21

DILBEEK - Monumenten van het verenigingsleven in het goud

Editiepajot_dilbeek_jubileum_walravens_foto_jean-pierre_schoukens
Monumenten van het verenigingsleven, zo werden Alfons en Hilda geprezen op de viering van hun gouden bruiloft op het gemeentehuis van Dilbeek. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

Alfons Walravens en Hilda Philips zijn in het verenigingsleven in Dilbeek geen onbekenden. Nadat ze zich gevestigd hadden in de Kievitenlaan in Groot-Bijgaarden, zetten zij zich jarenlang in voor het verenigingsleven.

Schepen van Burgerlijke Stand Carine Walravens refereerde aan de vele dagen en avonden die het gouden echtpaar spendeerde en nog spendeert aan het gemeenschapsleven. ,,Het zijn monumenten van het verenigingsleven’’ , zei ze.

Alfons en Hilda zijn afkomstig van Lebbeke, waar ze op 26 maart 1959 huwden. Ze verhuisden naar Jette en nadien naar Groot-Bijgaarden.

Alfons is een technische knobbel want werkte jaren in de technische afdeling van Sabena. Hilde werkte altijd in de administratie. Alfons is ook een groot filmamateur, filmde vele jaren de gemeenteraad van Dilbeek en was en is in vele adviesraden actief. Hilda is nog steeds actief voor KVLV, de parochie en andere verenigingen. Alfons werd geboren in 1936 op 1 maart, Hilda op 15 november 1937.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief