DILBEEK – Hanny-D verovert Nederland

C21

DILBEEK – Hanny-D verovert Nederland

Editiepajot_dilbeek_hanny-d_auto_foto_guy_deplancke
Niet alleen op Vlaamse maar nu ook op Nederlandse wegen komt men Hanny-D tegen. - Foto Guy Deplancke.
 

De maand maart begon spannend voor Hanny-D. In Nederland heeft Hanny-D, in samenwerking met Wipmedia, twee clips opgenomen: "Pour toi, pour moi" en "Ga je mee ?". Het was een leuke ervaring.

De nummers en de clips werden overal zeer positief onthaald. Zo werd "Pour toi, pour moi" op de Nederlandse radio Mexico door de luisteraars verkozen tot "luistertip van de week". De clip van het nummer behaalde de derde plaats bij TV Oranje.

"Ga je mee ?" werd verkozen tot "lieveling van de week” bij radio Mexico en kwam in de Nederlandstalige schlagerparade op TV Oranje.

In eigen land trad Hanny-D in de schijnwerpers tijdens de eerste editie van "De Rupel Schlager Parade" in San Marco Village in Schelle. Ze trad er op voor ca 1200 personen. Ondertussen was ze verkozen tot "artiest van de maand" op Vlaams-showbizznieuws en kwam een Franstalige minialbum uit. Op dat album haar hit "Pour toi, pour moi" alsook de oudere succesnummers Chariot" en "La nuit n'en finit plus". Het album is voorlopig enkel verkrijgbaar via haar website en tijdens haar optredens.

In De Pinte was Hanny-D, samen met een delegatie van Radio Mi Amigo, aanwezig bij de opening van danscafé "De Koleblomme" door Paul Thienpondt. Paul wil er in de toekomst regelmatig Vlaamse artiesten laten optreden. De eerste show is voorzien voor 12 april. Hanny-D zal er dan optreden samen met Stupid Cupid en Jennifer.

Hanny-D was de afgelopen maand maart ook op bezoek bij radio PROS. Ze was ook aanwezig tijdens het eerste concert van X-Ion (Glenn De Gendt) in de Zuiderkroon in Antwerpen. Er werd tevens hard gewerkt aan de voorbereiding van de volgende editie van de "Hollywood Star show" bij zangcoach Carina Clerinx.

Op het einde van de maand maart was Hanny-D. samen met enkele collega's nog betrokken bij de voorbereiding van een 1 aprilgrap met radio MFM in Zottegem Het nummer "Zo alleen" stond er trouwens gedurende negen weken (waaronder gans de maand maart) genoteerd in "De Vlaamse Top 15".

Mer info op haar website: www.hanny-d.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2009
Steven Walravens
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief