Wash ’n Go DILBEEK verlicht de crisis

C21

Wash ’n Go DILBEEK verlicht de crisis

Editiepajot_dilbeek_actie_carwash_foto_jean-pierre_schoukens
Zaakvoerder Egarde Swysen en jobstudente Alexis Ruel. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

De economische terugval is een gegeven dat niemand onaangeroerd laat. Teneinde deze turbulente tijden wat te verlichten, heeft Wash 'n Go besloten zijn duit in het huishoudelijk budget te doen. Zo hielden wij onze tarieven ongewijzigd sedert 2005. Sterker nog, in deze moeilijke tijden waarin iedereen moet inleveren, geven wij U meer voor minder : een superdeal..........

Deze superdeal bestaat uit een wasbeurt, een cockpitdoekje én gratis stofzuigen. Iedere eerste dinsdag van de maand kunnen de klanten hiervoor terecht bij Wash 'n Go en dit tegen het superdeal tarief van 7 €. Zo hoopt Wash 'n Go zijn steentje te kunnen bijdragen tot het economisch herstel is ingezet. 

Daarnaast denken wij aan de oma's en opa's.  De generatie die voor onze kinderen zorgt, willen wij iedere woensdagnamiddag verwennen. Wash 'n Go roept woensdagnamiddag uit tot " oma en opa dag " . Behalve een snoepje voor de kinderen, ontvangen zij een ruitendoekje én genieten zij van het voordeeltarief van 8 € per wasbeurt. Enige voorwaarde is dat de kleinkinderen in de wagen zitten.

Door de economische terugval stellen de autofabrikanten vast dat de consumenten hun wagen langer blijven gebruiken. Teneinde de herstellingsfactuur te beperken, is het belangrijk om de wagen regelmatig te wassen - zeker na de voorbije winter is het van cruciaal belang om een grondige chassiswas te laten uitvoeren en speciale aandacht te spenderen aan de wielkasten. 

Dooizout heeft immers nefaste gevolgen en zorgt voor roest.   Daarnaast zijn polish en wax van belang om het koetswerk extra te beschermen tegen weersinvloeden en worden de oneffenheden in de lak verminderd. Een lenteverzorging is geen overbodige luxe en zorgt dat de wagen opnieuw in topconditie staat.

Wash 'n Go heet U welkom iedere werkdag van 8 tot 18 u 30 en zaterdag van 9 tot 18 u30. Happy hour (tot 2 euro korting per wasbeurt) op iedere werkdag van 8 tot 9 u 30 en van 17 tot 18 u 30.

Wash ’n Go heeft nog enkele acties op zijn programma staan.

         Zo komt de paashaas op bezoek op zaterdag 11 april

         Op 18 april wordt speciale aandacht besteed aan de velgen

         Op 8, 9 en 10 juni gaat de Carwash drie dagen dicht voor een plaatsing van een bijkomende drooginstallatie.

Meer info bij Wash ’n Go
Ninoofsesteenweg 556
1701 Dilbeek
02 454 55 92

Website: http://www.washngo.be/index-hoofdpagina.html

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 apr 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief