Figuranten gezocht voor “Levend schilderij”

Figuranten gezocht voor “Levend schilderij”

Levend_schilderij_uitnodiging
Figuranten gezocht. Foto Ingezonden
 

Op zondag 12 mei gaat Westrand de uitdaging aan om een hedendaagse versie te maken van een Bruegels schilderij. Het wordt een namiddag vol leuke workshops en activiteiten middenin de Wolfsputten, tegelijk ben je als deelnemer onderdeel van een levensecht schilderij. 

We zijn op zoek naar heel wat figuranten die met hun activiteiten of attributen zullen verwijzen naar elementen, gebeurtenissen en figuren die belangrijk zijn voor Dilbeek. Van het geheel wordt een knappe foto gemaakt, maar ook een filmpje dat later kan bekeken worden als ‘levend schilderij’. Een prachtig landschap in de Wolfsputten doet dienst als achtergrond.

Ook jij kan meedoen! Help mee als figurant (we zoeken o.a. voetballers, joggers, muzikanten, …) of doe mee met een workshop (schilderen, stempelen, gegidste boswandeling, openlucht koken, …). We sluiten de dag af met een openluchtbuffet. Dit evenement wordt een unieke kans om onder begeleiding van een fotograaf, cameraman, twee architecten en choreograaf Dilbeek op de kaart te zetten.

Alle info om je in te schrijven vind je op www.westrand.be/levendschilderij 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 apr 2019
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mei 2020
PenZine | 17 apr 2020

archief