DILBEEK - KVC ITNA Itterbeek: eetfestijn voor team met hoge ambities

DILBEEK - KVC ITNA Itterbeek: eetfestijn voor team met hoge ambities

Ploeg_en_bestuur_itna
 
Eetfestijn_26_april_2019

Voetbalclub KVC ITNA Itterbeek organiseert op vrijdag 26 april van 17.00 tot 22.00 uur een eetfestijn, ten voordele van de eerste ploeg. Op het menu in de kantine van de club aan de Herdebeekstraat staan stoofvlees, vol-au-vent en … hoge ambities.  

De organisatoren verwachten vrijdagavond een vol huis, want ITNA kent een nieuwe dynamiek. De jeugdwerking is al een drietal jaar in nieuwe handen en heeft van het oefencomplex in Pede een gezellige thuishaven gemaakt voor een sterk groeiend aantal jeugdspelers uit Itterbeek en de andere deelgemeenten van Groot-Dilbeek. 

Het bestuur van de eerste ploeg wisselde vorig jaar, toen zes ouders van beloftevolle spelers het roer overnamen van Eddy Verhasselt en Co, die zich decennialang voor ITNA hadden ingezet. Het bestuursteam zal vrijdag tijdens het eetfestijn zijn ambities voor volgend seizoen bekend maken. Zeven nieuwe spelers met ervaring in tweede en derde provinciale komen deze zomer de ploeg versterken. ITNA wil de volgende weken nog een extra spits inlijven. Kandidaten kunnen zich vrijdagavond melden of zondag na de laatste thuismatch van de competitie tegen titelkandidaat KHO Huizingen.

Een club als KVC ITNA Itterbeek, met een toenemend aantal spelers en frisse sportieve ambities, heeft ook een nieuwe infrastructuur nodig. BOKA, Groot-Dilbeek en FC Schepdaal beschikken reeds over een kunstgrasveld. ITNA is de volgende club waarin zal geïnvesteerd worden. Het bestuur had hierover een eerste positief overleg met een afvaardiging van het Dilbeekse schepencollege, aangevoerd door schepen van Sport en Cultuur, Anneleen Van den Houte.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 apr 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 05 dec 2019
Sam Herremans | 01 dec 2019
Sam Herremans | 28 nov 2019
Sam Herremans | 27 nov 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 nov 2019
Sam Herremans | 26 okt 2019
Guido Van Cauwelaert | 25 okt 2019
Sam Herremans | 23 okt 2019

archief