DILBEEK - Nu zondag vernissage in woonzorgccentrum Quietas@armonea : allen daarheen

DILBEEK - Nu zondag vernissage in woonzorgccentrum Quietas@armonea : allen daarheen

Vernissage
 

Een tijd geleden introduceerde de Dilbeekse Seniorenraad, in samenwerking met Westrand, het project “Kunst in de Zorg”. Hierbij wordt aan amateurkunstenaars de mogelijkheid gegeven hun werken tentoon te stellen in de Dilbeekse woonzorgcentra. Bij Quietas@armonea was men direct zeer enthousiast om hier aan mee te werken.

 

Naast de kunstwerken die de Seniorenraad bij de Dilbeekse amateurkunstenaars inzamelde, mochten ook de bewoners, hun familieleden, vrienden en het personeel van Quietas werken inleveren.  Dit zorgt alvast voor een mooie collectie aan diverse kunstwerken.

 

Om nog meer bewoners bij dit project te betrekken werd er onder leiding van de professionele kunstenares Yo Bisschops een “gezamenlijk” kunstwerk gemaakt. Gedurende meerdere workshops lieten de bewoners het beste van zichzelf zien. Dit resulteerde in een bijzonder uniek kunstwerk dat tijdens de vernissage zal onthuld worden.

 

“Kunst in de Zorg” wordt nu zondag 28 april om 14u afgetrapt bij Quietas@armonea, Bezenberg 10 te Dilbeek. Iedereen is alvast uitgenodigd op deze gratis vernissage en openingsreceptie.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 apr 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 26 okt 2019
Guido Van Cauwelaert | 25 okt 2019
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 okt 2019
Sam Herremans | 17 okt 2019
Sam Herremans | 15 okt 2019
Sam Herremans | 14 okt 2019

archief