Een zomerlang genieten op het kasteelterras van Koning Albert I te DILBEEK

Een zomerlang genieten op het kasteelterras van Koning Albert I te DILBEEK

Zomerterras_koning_albert_1
 

Op zoek naar dat ene leuke unieke adres om een terrasje te doen ? We hebben het gevonden !

 

Van begin juli tot eind september stelt WZC Koning Albert I zijn kasteeldeuren open voor het grote publiek. Tussen 15u en 19u is iedereen er welkom op het fantastische zomerterras met zicht op de prachtige Pedevallei. Je kan er genieten van een ijsje, een tapasbordje, een ruim aanbod aan streekbieren of een andere lekkere aperitief. Tijdens deze 3 zomermaanden kan je er tevens naar de prachtige fototentoonstelling gaan kijken over de streek en het verleden van dit mooie kasteel.

 

Ook voor de stappers die de  Bruegelwandeling of “De blik van Bruegel” wandeling doen, is dit zeker een leuk adresje om zichzelf na de wandeling te trakteren op een lekkernij. Voor wie vanuit Koning Albert I aan “De blik van Bruegel” wandeling wil aanvatten, heeft RouteYou een aangepaste wandeling uitgetekend (zie hun website).

 

“Genieten van het leven” is dagelijkse kost voor de bewoners van het WZC en de assistentiewoningen van Koning Albert I. Leuk dat dit deze zomer ook mogelijk wordt gemaakt voor  iedereen. Het kasteel van het WZC  Koning Albert I vind je aan de Keperenberg 36 te Dilbeek.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mei 2020
PenZine | 17 apr 2020

archief