DILBEEK - ZVK Amigo maakt komaf met Chablis Bornem

C21

DILBEEK - ZVK Amigo maakt komaf met Chablis Bornem

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_foto_lemaire
(foto - Ivo Lemaire)

De aartsgevaarlijke verplaatsing naar de ploeg in form, Bornem werd op sublieme wijze door Landskampioen AMIGO gewonnen. De ietwat door kwetsuren geteisterde thuisploeg kon enkel in de eerste twintig minuten gelijke tred houden. Verder was het al AMIGO dat de klok sloeg. In het zicht van de Play-Offs hebben de Vlaams-Brabanders uit de resterende twee wedstrijden genoeg aan 1 punt om deze in pole position aan te vatten.

De goede resultaten van de thuisploeg indachtig begon AMIGO ietwat afwachtend aan de wedstrijd. Gaandeweg trokken onze boy's het laken naar zich toe. Dit resulteerde in de 14' in het openingsdoelpunt van kapitein Yves HEREMANS. Amper twee minuten later hingen de bordjes weer in evenwicht: 16' I. BEN AYAD. Dan begon het festival Lucas. Dat de sputterende goalmachine terug zijn draai begint te vinden is hoopvol voor de toekomst: 24', 26' en 29' Lucas DINIZ. Met het doelpunt van Hafid MOUTOUD erbij in de 28' werd de 1-5 rustscore bereikt.

In de tweede periode bleven de Pajotten maar verder driehoekjes op de mat toveren. Mounier KISSAMI kon in de 36' de 1-6 netten. Na een tegendoelpunt 2-6, in de 38' van de counterende B. CHANTAH begon het festival "Brasil". Eerst scoorde "good old boy" Luis ARANHA 2-7 en daarna was Lucas DINIZ, 47' en 48' aan de beurt.  De op rechts doorgebroken sluipschutter krulde  de bal praktisch vanop de achterlijn effectvol over de thuisdoelman. Topklasse, het mooiste doelpunt van de avond. Mounier KISSAMI nette in de 52' de 2-10. Enkel door balverlies kwam de thuisploeg nog in de buurt van Kenny. Toch konden ze nog in de 58' scoren (B.CHANTAH) en de pil ietwat verzachten. Een gemaakt doelpunt werd in de 59' nog door een thuisspeler in eigen doel gewerkt.

Lucas DINIZ was met zijn vijf treffers de goalgetter van de avond maar lag door balverlies ook twee keer aan de basis van de tegendoelpunten. Maar Lucas, he's back. Ook Mounier KISSAMI scoorde tegen zijn toekomstige ploeg twee keer. Door de gedreven succesrijke aanvallende impulsen van zijn collega's zijn tegenaanvallen aartsgevaarlijk. Hierdoor acteert Kenny momenteel iets onzeker, wat logisch is. Coach Frank kennende zal dit tegen de Play-Offs wel opgelost zijn en zal onze Nationale nr 1, superman Kenny SERGEANT er wel terug staan en een verdediging voor zich hebben. AMIGO is er voor 80% klaar voor.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2009
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief