DILBEEK - SCHEPDAAL feest 2019

DILBEEK - SCHEPDAAL feest 2019

Sf_affiche_2019
 

Tradiegetrouw sluiten ze in Schepdaal de zomer af met een spetterend feestweekend. Op 13, 14 en 15 september vindt de 12e editie plaats van SCHEPDAAL FEEST. Een driedaags dorpsfeest met de jaarmarkt als hoogtepunt.

 

Op vrijdag trekken ze ten volle de kaart van de jeugd. Meerder top Dj’s laten het marktplein van Schepdaal knallen op de tweede editie van 50 Tinten Bier.  Iedereen is ook van harte welkom in het 50TB-cafe waar u kan genieten van enkele speciale bieren.

 

Zaterdag is het vroeg dag en maken ze zich klaar voor de 93e editie van de jaarmarkt van Schepdaal. Tijdens de jaarmarkt organiseren ze in de aanpalende straten tevens een rommelmarkt. Iedereen mag zich hierop inschrijven via de website.

 

Vanaf de middag moet u zeker afzakken naar het feestplein.  Er zijn tal van attracties gepland voor jong en oud.  De namiddag wordt afgesloten met een verrassende 1703-show.  Opmerkelijke gebeurtenissen van het afgelopen jaar in het dorp worden in de aandacht gebracht.

 

Zondag organiseren ze de familiedag. Naast de populaire kindermarkt kan u ook een ritje met een Vespa of scooter  in het Pajottenland maken of in de namiddag & avond zijn er nog tal van optredens die het feestweekend passend zullen afsluiten.

 

In de programmatie hebben zij dus gezorgd voor een gezonde mix voor jong en oud. Meer details kunnen jullie terugvinden op website: www.schepdaalfeest.be  

 

Om zo’n feestweekend te organiseren heb je heel wat hulp nodig. Zo kunnen ze rekenen op een gedreven bestuur die dit jaar werd versterkt met enkele nieuwe jonge krachten … de toekomst van Schepdaal Feest is verzekerd.

 

Verder wensen ze via deze weg ook de vele sponsors, talrijke medewerkers, de plaatselijke schoolgemeenschappen, het politiekorps en het Gemeentebestuur van Dilbeek te bedanken voor hun nauwe en aangename samenwerking. 

 

Tot slot zouden ze namens de organisatie willen benadrukken dat er heel wat gratis attracties en optredens worden aangeboden tijdens dit feestweekend.  U zal dan ook begrijpen dat ze u met veel plezier uitnodigen op het feestplein om enkele glaasjes te komen drinken zodat ze ook volgend jaar de nodige middelen hebben om een dergelijk evenement te blijven organiseren.

 

En u weet het … Op 13, 14 en 15 september steken ze schepdaal in brand !

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 aug 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mei 2020
PenZine | 17 apr 2020

archief