WZC Quietas doet een oproep in DILBEEK voor haar residenten

C21

WZC Quietas doet een oproep in DILBEEK voor haar residenten

Oproep_nieuwjaarsbrief_2020
 

Maak van kerst de mooiste tijd van het jaar. Niet altijd even éénvoudig in een woonzorgcentrum. Kerst en nieuwjaar zijn voor heel wat ouderen een moeilijke periode. Warme en gezellige herinneringen met familie of vrienden komen naar boven. Ondanks de inspanningen van het personeel uit zorg, keuken, onderhoud en animatie voelen ouderen zich soms toch vergeten tijdens deze feestdagen. Om hier iets aan te doen deden we vorig jaar vanuit Quietas een oproep om zoveel mogelijk kerstkaartjes naar onze residenten te sturen. De 9204 kaartjes die we toen ontvingen zorgden voor een onvergetelijke kerst en nieuwjaar. 

 

Omdat we in Quietas vinden dat wij ook “Deel van Dilbeek” zijn doen we dit jaar opnieuw een oproep maar nu naar de inwoners van Dilbeek. 

 

Wij zijn op zoek naar kinderen of volwassenen die op 3 januari een zelfgemaakte nieuwjaarsbrief willen komen voorlezen aan onze residenten. Liefst uit elke deelgemeente: Dilbeek, Sint-Martens-Bodegem, Silt-Ulriks-Kapelle, Itterbeek, Groot-Bijgaarden en Schepdaal.


Indien u ons hierbij kan helpen mag u contact opnemen met Quietas.kela@staff.armonea.be .

 

Na een oproep op de facebook pagina ‘Ge zijt van DILBEEK als ge…’ hebben we nog onvoldoende kandidaten gevonden om er voor onze residenten een onvergetelijke feestdag van te maken.

 

Het voorlezen van een nieuwjaarsbrief is een traditie die we in ons WZC niet willen laten verloren gaan. Alvast bedankt ons hierbij te helpen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 dec 2019
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 11 okt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 10 okt 2021
Marc Sluys | 27 sep 2021

archief