Odisee hogeschool schort alle fysieke lessen op tot na paasvakantie

Odisee hogeschool schort alle fysieke lessen op tot na paasvakantie

Unknown-4
 

In navolging van de maatregelen die de regering gisterenavond communiceerde, heeft Odisee beslist om alle fysieke lessen aan de hogeschool uit te stellen tot na de paasvakantie. De lessen worden indien mogelijk vervangen door afstandsonderwijs.
Gisteren liet Odisee via een persbericht weten dat alle lessen tot en met maandag 16 maart worden opgeschort, om zich terdege voor te bereiden op digitaal afstandsonderwijs. In navolging van de maatregelen die de regering gisteren communiceerde, heeft de hogeschool nu ook beslist om alle fysieke lessen uit te stellen tot en met de paasvakantie. "En we vervangen de lessen zoveel mogelijk door digitale alternatieven", aldus algemeen directeur Joris Rossie. "Dat bereiden we momenteel zo goed mogelijk voor, zodat de afstandslessen dinsdag 17 maart kunnen aanvatten."
Maximaal thuiswerk
Daarnaast worden ook alle fysieke examens uitgesteld tot en met de paasvakantie. Stageperiodes blijven in principe doorgaan, op voorwaarde dat de stageplaats ze kan en wil faciliteren. Het personeel blijft intussen aan het werk en de campussen blijven open, zij het met minimale dienstverlening, want Odisee gaat wel voor maximaal thuiswerk. "Op die manier vermijden we zoveel mogelijk fysiek contact op de campussen."
Speciaal e-mailadres
Studenten en personeel worden verder via het studenten- en personeelsportaal van Odisee continu op de hoogte gehouden van nieuwe beslissingen. Er is ook een aparte webpagina voor externen, www.odisee.be/coronavirus, en wie specifieke vragen heeft over de maatregelen rond het coronavirus bij Odisee kan mailen naar coronavirus@odisee.be.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 mrt 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 07 aug 2020
Guido Van Cauwelaert | 21 mei 2020
PenZine | 17 apr 2020

archief