DILBEEK - ZVK Amigo bijna klaar voor de Play Offs

C21

DILBEEK - ZVK Amigo bijna klaar voor de Play Offs

Editiepajot_dilbeek_amigo_foto_ivo_lemaire
Foto: Ivo Lemaire

Het was van in de aanvangsminuten duidelijk dat Jette zich versterkt had voor de laatste thuismach tegen de buren uit Schepdaal. Desondanks was het toch Amigo dat het meeste balbezit had en voortdurend vertoefde op Jettes grondgebied. Waren in het eerste kwartier de afwerkers van dienst nog onmondig en werden een vijftal kansen de nek omgewrongen, dan werd de ban in de 20' toch doorbroken door Bilal EL HAFID: 0-1. Even later knalde Kris GIELENS op de paal. De rebound en tegenaanval werd mooi gepareerd door Kenny SERGEANT. In dezelfde minuut kon Hafid MOUTOUD toch de score verdubbelen: 0-2. Enkel onze ervaren krijger Luis ARANHA was gisteren ietwat onzeker in zijn acteren en leed soms balverlies waardoor onze Kenny zich toch ietwat in de kijker kon spelen. Maar in de Play Offs zullen we wel de echte Luis zien.
Rustscore: 0-2.

Toch moest Kenny zich in de tweede periode één keer gewonnen geven op doorbraak van de beste Jette speler Ferras ABDEILAH: 33' 1-2. Kon een schot van Bilal HAFID in de 35' nog gekeerd worden dan was zijn vrijschop in de 34' toch raak: 1-3. Een schicht van Luis ARANHA werd mooi gekeerd door de thuisdoelman. Onze Nationale doelman moest in de 42' nog één keer zijn klasse laten zien, maar dan was het al Amigo dat de klok sloeg. Luis ARANHA scoorde in de 43' op strafschop na fout op de doorgebroken Mounier KISSAMI: 1-4. In de 50' maakte onze jeugdige zwarte parel Yves KABANDA zijn rentree en bracht de Amigo orkaan op gang. Eerst scoorde Hafid MOUTOUD na een technisch hoogstaand nummertje en keilde de bal in de winkelhaak: 52' 1-5. Dan werd een mooi uitgetrapte bal van Kenny SERGEANT prachtig met het achterhoofd in doel gewerkt door Yves KABANDA: 53' 1-6. Amper 1 minuut later scoorde Bilal HAFID na milimeterdieptepass van Yves KABANDA: 1-7. Jette dat niet goed wist wat hun overkwam werkte in 56' de bal in eigen doel: 1-8. Dan liet Yves KABANDA zien dat hij toekomst heeft in het zaalvoetbal. Zijn weergaloos dribbelnummertje werd echter foutief afgestopt door de thuisgoallie wat deze een geel karton oplevertde. De penalty werd prachtig in de linkerwinkelhaak getrapt door Bilal EL HAFID: 56' 1-9. Jette opteerde hierop om met vliegende keper te spelen wat koudweg afgemaakt werd met de 5de treffer van de avond van Bilal EL HAFID: 59' 1-10. In dezelfde minuut legde een herboren Mounier KISSAMI na een solo de eindscore vast op 1-11.

De definitieve eerste plaats in de rangschikking, wat belangrijk is voor de Play Offs is een feit. Volgende vrijdag is er enkel nog het verplicht nummertje tegen vice-kampioen GSC Hoboken. Het is duidelijk dat de Amgo spelers bijna klaar zijn voor de Play Offs. De eerste ½ finale Play Offs wedstrijd gaat door op woensdag 27 mei in Hoeselt. De terugmatch op vrijdag 29 mei in Schepdaal. Er wordt gespeeld naar twee gewonnen matchen. Een eventuele derde wedstrijd gaat door op maandag 1 juni in Schepdaal.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2009
Steven Walravens
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief