Fanfare De Vrije Belgen uit SINT-MARTENS-BODEGEM duikt op in trailer voor 10 jaar Dagelijkse Kost

C21

Fanfare De Vrije Belgen uit SINT-MARTENS-BODEGEM duikt op in trailer voor 10 jaar Dagelijkse Kost

Img_20200713_190306
 

Dagelijkse Kost, het succesprogramma van Jeroen Meus op Eén, viert dit jaar zijn tiende verjaardag. Om dat te vieren nam de zender deze zomer een feestelijke trailer op, mét een rol voor de Fanfare De Vrije Belgen uit Sint-Martens-Bodegem. (Bekijk de trailer hier

De opnames voor de nieuwe trailer vonden begin juli plaats op verschillende locaties in Dilbeek, met respect voor alle coronamaatregelen. In de trailer zie je hoe een muziekensemble onder leiding van Willy (beter bekend als Peter Van Den Begin) helse toeren moet uithalen om op tijd op een feestje te geraken. Eén van de obstakels op hun weg: een fanfare onder leiding van een onherkenbare Jeroen Meus, die voorrang van rechts krijgt. 

En die fanfare, dat zijn De Vrije Belgen uit Sint-Martens-Bodegem! Niet in hun vertrouwde moderne kostuum, maar wie goed kijkt (of de pauzeknop gebruikt), herkent wel enkele leden, op de tonen van de bekende mars 'It's a long way to Tipperary'. 

Voor de fanfare waren deze opnames de eerste activiteit sinds de coronacrisis, waardoor repeteren lange tijd onmogelijk was. De fanfare zag al haar optredens in het water vallen en ook het jaarlijkse concert in CC Westrand dit najaar is afgelast. Ondertussen werden de repetities onder strenge voorwaarden wel weer opgestart en wordt er voorzichtig uitgekeken naar een nieuw voorjaarsconcert op 6 maart 2021 in de kerk van Sint-Ulriks-Kapelle. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert/Marc Sluys | 30 jun 2021
Sam Herremans | 12 jun 2021
Guido Van Cauwelaert | 19 mei 2021

archief