DILBEEK/ VARIA – Hanny-D schittert in Muziek Toppers

C21

DILBEEK/ VARIA – Hanny-D schittert in Muziek Toppers

Editiepajot_dilbeek_hanny-d_s-televisie_foto_guy_deplancke
Hanny-D schittert. - Foto's Guy Deplancke.
 
Editiepajot_dilbeek_hanny-d_s-televisie_foto_guy_deplancke__2_
Editiepajot_dilbeek_hanny-d_s-televisie_foto_guy_deplancke__7_
Editiepajot_dilbeek_hanny-d_s-televisie_foto_guy_deplancke__1_
 

De opnames van aflevering 3 en 4 van het televisieprogramma “Muziek Toppers” (S-Televisie) in dancing Kokorico in Zomergem waren weer een schot in de roos. De Schepdaalse zangeres Hanny-D schitterde er te midden van andere sterren.

De dancing zat afgeladen vol en er was een ongelofelijke ambiance. Zowat de helft van de Vlaamse showbizz was er aanwezig. Weer eens het bewijs dat Muziek Toppers een volwaardige vervanger is voor het ter ziele gegane “Tien om te zien”. Het programma werd gepresenteerd door Goedele Van Ruysevelt en Gino Van Droogenbroeck. Jo met de banjo fungeerde als publieksopwarmer.

De optredende artiesten waren Bart Herman, Hanny-D, Laura Lynn, Dean, Sylver, Bart Kaell, Jo Vally, Belle Perez, Alana Dante en Eddy Wally.

Voor onze Pajotse zangeres Hanny-D was dit een première. Met haar Franstalig chanson "Pour toi, pour moi" en met haar knappe backings wist zij het al enthousiast publiek toch nog te verrassen. Zij kreeg dan ook een warm applaus.

Onder het publiek onder andere de kandidaten van drie verschillende missverkiezingen, heel wat producers, managers en andere showbizzfiguren. Er waren ook tal van andere artiesten die gewoon de sfeer kwamen opsnuiven.

Meer info op www.hanny-d.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2009
Steven Walravens
Guy Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief