DILBEEK - RC doet mee aan de warmste week

DILBEEK - RC doet mee aan de warmste week

Whatsapp_image_2020-11-25_at_17
 
Whatsapp_image_2020-11-25_at_17
 

Wie de speelplaats van het Regina Caelilyceum betreedt, kan er niet naast kijken. Een grote, gele, geverfde vlam trekt onmiddellijk de aandacht.

 

Veel Vlamingen hebben tijdens de herfstvakantie al vlammetjes uitgehangen omdat zij wilden tonen dat zij voor de anderen het verschil wilden maken. Zo willen ook leerkrachten en leerlingen op RC een lichtpuntje zijn voor de andere in deze moeilijke en duistere tijden. Leerkrachten willen leerlingen positief laten starten aan hun examens en leerlingen willen elkaar een hart onder de riem steken.

De pastorale werkgroep zette zijn schouders onder dit initiatief en behalve de vlam die door leerkrachten en leerlingen samen werd geverfd, wordt ook een bezinning uitgewerkt met aandacht voor de zo nodige solidariteit, warmte, hoop en bemoediging.

 

Studio Brussel is al op de hoogte van het lopende project en volgt de activiteiten op de school. Op 17 december, na de examens, zullen de leerlingen op een heel passende manier worden getrakteerd. Daarover later meer.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 feb 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 feb 2021
Sam Herremans | 07 feb 2021
Sam Herremans | 30 jan 2021

archief