Wielerprof Remco Evenepoel nam zijn nieuwe Plug-In Hybride BMW X5 xDrive45e in ontvangst

Wielerprof Remco Evenepoel nam zijn nieuwe Plug-In Hybride BMW X5 xDrive45e in ontvangst

P90413415-lowres
Foto @ BMW group
 
P90413416-lowres
 

 Wielerprof Remco Evenepoel nam gisteren zijn nieuwe Plug-In Hybride BMW X5 xDrive45e in ontvangst. Uitgerekend in de week waarop hij voor het eerst weer op de fiets stapt, is Remco daardoor ook op vier wielen klaar voor de top.

Remco’s team, Deceuninck – Quick-Step, kan al sinds begin 2019 rekenen op de support van BMW-wagens voor de teamstaff tijdens en naast de koers. De start van 2019 markeerde ook het langverwachte debuut van Remco Evenepoel. Na zijn eerste seizoen dat al tot de verbeelding sprak, kende Remco een geweldige start van het seizoen 2020, waarbij hij al vier etappewedstrijden won en onderweg 5 individuele etappeoverwinningen behaalde. Helaas werd zijn seizoen abrupt beëindigd door een val in Il Lombardia in augustus.

Nu Remco herstellende was van de blessures die hij opgelopen had, leek het voor hem het perfecte moment om zijn nieuwe BMW X5 xDrive45e hybride op te halen, een auto die zowel efficiëntie als kracht combineert en matcht met Remco's capaciteiten. Eddy Haesendonck, CEO van BMW Group Belux, wenst Remco alle succes toe. “De veerkracht en ambitie die Remco toont in zijn herstelproces is een enorme troef in de sport, maar ook in de business. Ze passen bij de sportiviteit en de energie die we als BMW Group willen uitstralen. Daarom willen we Remco steunen in alles wat hij onderneemt, van zijn herstelproces tot de sportieve prestaties die ongetwijfeld de beloning worden van al zijn harde werk.”

Volledig coronaproof kon Evenepoel de auto ophalen. Het verhaal van de BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride die een zeer lage uitstoot koppelt aan grote prestaties, past perfect bij de filosofieën van Deceuninck – Quick-Step’s #ItStartsWithUs-duurzaamheidscampagne, die erop gericht is het team op termijn CO2-neutraal te maken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 feb 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 04 mrt 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 feb 2021
Sam Herremans | 23 feb 2021
Sam Herremans | 07 feb 2021
Sam Herremans | 30 jan 2021

archief