REGIO - Rotaryclub Gaasbeek - Pajottenland schenkt een mattentaart aan elke zorgverlener

C21

REGIO - Rotaryclub Gaasbeek - Pajottenland schenkt een mattentaart aan elke zorgverlener

Dsc_2045__kopie_
Ingezonden foto
 
Rotaryclub Gaasbeek – Pajottenland VZW heeft op 21 maart 2021, de dag van de zorg, alle zorgverleners die werkzaam zijn in de regionale rust- en verzorgingstehuizen (RVT), extra in de kijker geplaatst met wel een heel bijzondere actie, namelijk: een mattetaart voor elke zorgverlener! De rusthuizen uit Lennik, Gooik, Roosdaal, Pepingen, Dilbeek, Herne en Sint-Pieters-leeuw kregen een bezoekje.
Afgelopen zondag werd er om 2 uur  (jawel ’s nachts) afgesproken met een aantal bestuursleden van onze club om coronaproof mattetaarten te bakken. Bakkerij De Doncker uit Strijland stelde zijn know-how en infrastructuur ter beschikking. Bij het ochtendgloren hadden we iets meer dan 1000 mattetaarten gebakken. Vervolgens hebben we elke mattetaart apart verpakt en werd er per RVT een mand klaar gemaakt. Omstreeks 15u werd de actie afgerond en werden de 1000 mattetaarten bezorgd aan 17 RVT’s in de regio. Al onze ingrediënten werden tevens aangekocht bij lokale handelaars. Hierdoor steunen we ook onze lokale middenstand", aldus Peter Hermans, voorzitter van Rotaryclub Gaasbeek – Pajottenland VZW.

Het afgelopen jaar was zeker niet gemakkelijk voor onze medewerkers. De actie van Rotaryclub Gaasbeek – Pajottenland VZW werd letterlijk en figuurlijk bijzonder gesmaakt, aldus Marieke Van Varenbergh van woonzorgcentrum Eyckenborch te Gooik.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 mrt 2021
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 okt 2021
Sam Herremans | 11 okt 2021
Sam Herremans | 10 okt 2021

archief