Jeugdkampen van Panta Rhei LENNIK krijgen bezoek van de Leesfee

C21

Jeugdkampen van Panta Rhei LENNIK krijgen bezoek van de Leesfee

Leesfee-pantarhei-ratjetoe-dsc_0435
 

Jeugddienst Panta Rhei staat paraat : deze zomer organiseren ze opnieuw 185 vakantiekampen voor kleuters, kinderen en jongeren. Deze vinden plaats verspreid over Vlaams-Brabant, Oost- en West-Vlaanderen en ook Brusselse gemeenten.

 

Panta Rhei, en zijn onderafdelingen Ratjetoe (voor kleuters) en SportArk doen er alles aan om de kinderen een toffe vakantie te laten beleven, volgens de geldende coronaveiligheidsregels.

 

Al twee jaar kwam de Leesfee op bezoek bij de kleuterkampen - toen was er een onderbreking in het coronajaar, maar gelukkig heeft ze deze zomer de weg terug gevonden naar de kinderen van Ratjetoe.

De Leesfee komt in de eerste twee weken van juli langs met een verteltafel om een toverachtig verhaal te vertellen en de kinderen zullen aan haar lippen hangen (maar wel op veilige afstand).

 

In deze gemeenten kan men de Leesfee verwachten : Sint-Genesius-Rode, Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw), Lennik, Sint-Martens-Bodegem (Dilbeek), Halle, Geraardsbergen, Zandbergen en Meerbeke (Ninove), alsook Wolvertem en Londerzeel.

 

Bij Panta Rhei vzw kunnen jonge deelnemers terecht voor sport en spel, knutselen, creatieve activiteiten, en tal van lokale themaweken (zonder overnachting); de thema's zijn zeer uiteenlopend.

Ook zijn er bvb. sportkampen, danskampen, paardenkampen en vakantieweken waarin het Nederlands speels wordt geoefend.

 

Voor snelle boekers, is er nog plaats voor verschillende vakantieweken deze zomervakantie.

Surf snel naar www.pantarheivzw.be , www.ratjetoe.be , www.sportark.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jun 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 13 sep 2021
Deschuyffeleer Godelieve | 20 aug 2021

archief