DILBEEK - Meireizen van senioren alweer megasucces

C21

DILBEEK - Meireizen van senioren alweer megasucces

Editiepajot_dilbeek_seniorenreis_foto_jena-pierre_schoukens
De Meireizen voor senioren in Dilbeek blijven populair. Vandaag, donderdag, vertrok de laatste colonne van drie autocars met 150 senioren aan boord naar hartje Ardennen. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

De Meireizen voor senioren in Dilbeek blijven scoren. Gestart in de beginjaren van het ontmoetingscentrum Westrand, trouwens medeorganisator, zijn deze Meireizen elk jaar in geen tijd volgeboekt. Vandaag, donderdag, vertrok de laatste colonne van drie autocars naar hartje Ardennen.

Vanaf het begin van de week wuifde burgemeester Stefaan Platteau elke dag 150 senioren uit. Schepen van Senioren Rita Dedobbeleer vergezelde elke dag de senioren en kent intussen de bezochte locaties in de Ardennen op haar duimpje. In totaal namen 600 senioren deel aan deze Meireizen.

Dit jaar kozen de organisatoren voor een dagtrip naar de Ardennen. Van Dilbeek ging het elke dag richting abdij van Floreffe waar de senioren een ontbijt met streekspecialiteiten kregen voorgeschoteld. Daarna ging het via ritjes door adembenemende Ardense landschappen naar Grand Ham en Durbuy waar de senioren behalve van het middagmaal ook genoten van een wandeling langs de Ourthe of flaneren in het kleinste stadje van België.

Elke dag eindigde met een bezoek aan het provinciaal domein van Hélècine. Voor het hele programma moesten de senioren amper 30 euro per persoon betalen. De autocars, de grootste kost, betaalt de gemeente.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 mei 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief