Kerstmarkt DILBEEK Centrum geannuleerd. Eindejaarsactie 'Win in Dilbeek' gaat door.

C21

Kerstmarkt DILBEEK Centrum geannuleerd. Eindejaarsactie 'Win in Dilbeek' gaat door.

7b446a41-6444-c258-b077-12eb4e564060
 

Tot ons spijt heeft het schepencollege van Dilbeek maandag 29/11 beslist dat de Kerstmarkt Dilbeek Centrum van 17, 18 en 19 december 2021 NIET mag doorgaan. De risico's i.v.m. social distancing zijn op een kerstmarkt moeilijk te handhaven en we moeten onze sociale contacten zoveel mogelijk beperken.

Nochtans hadden wij als organisatie vorige week nog groen licht gekregen en werd de promotiecampagne van de kerstmarkt samen met de eindejaarsactie gestart. Bij alle inwoners van Groot-Dilbeek valt er deze week een krantje in de bus waarin de activiteiten van de kerstmarkt uitvoerig besproken worden. Gezien de beslissing van de gemeente Dilbeek is deze informatie nu achterhaald.

Gelukkig gaat de eindejaarsactie 'Win in Dilbeek' wel door. Achtenzestig handelaars nemen dit jaar deel aan de actie. Er zijn voor meer dan 22.000 euro prijzen te winnen waaronder enkele hoofdprijzen zoals een e-bike, een airco-installatie, 24 personal coaching sessies, een dure zonnebril, volle winkelkarren en Dilbeekse geschenkbons. En je mag zelf kiezen welke hoofdprijs je wil winnen!
Bij elke aankoopschijf van 10 euro ontvang je een deelnemingsformulier. Om te winnen moet je enkel de nummers op de ontvangen deelnemingsformulieren ingeven op de website www.winindilbeek.be.
De actie loopt van 7 december tot 31 december 2021. De trekking vindt plaats op donderdag 27 januari 2022. Alle winnaars worden persoonlijk verwittigd.
De lijst van de deelnemende handelaars kan je bekijken op www.winindilbeek.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 dec 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief