Een zaal huren in DILBEEK ? Kei gemakkelijk vanaf nu.

C21

Een zaal huren in DILBEEK ? Kei gemakkelijk vanaf nu.

Selectie_zalen_vrije_tijd
 

 Gemeente Dilbeek zet in op efficiëntie voor de burger en steekt de zaalhuur in een nieuw jasje. Alle zalen van Vrije tijd Dilbeek staan vanaf 1 januari 2022 gebundeld en met een nieuw zaalhuurreglement op de gemeentelijke website.

Het zoeken naar een geschikte zaal voor je activiteit in Dilbeek zal een stuk gemakkelijker worden. De verschillende ruimtes, zalen en lokalen bieden tal van mogelijkheden. Een overzicht van de verschillende vestigingen en hun lokalen vind je op dilbeek.be/zaalhuur samen met hun foto’s en infofiches.

 

Gemeente Dilbeek heeft ingezet op efficiëntie met nieuwe tarieven ifv. gebruikerscategorieën, meer uniformiteit tussen de vestigingen en een online reservatieformulier.

 

Voor de nieuwe gebruikerscategorieën werd er gewerkt aan een vereenvoudiging van de prijs en categorieën. De focus ligt op het ondersteunen van socio-culturele en sportieve activiteiten die openstaan voor Dilbekenaren. 

 

Ook de zalen werden opgedeeld in categorieën.  Met gelijke prijzen voor gelijk(w)aardige zalen en een duidelijke vastgelegde functie per zaal zorgen we ervoor dat de juiste activiteit in de juiste zaal terecht komt. 

 

Als laatste werd er ingezet op het digitale aspect zodat de Dilbekenaar in enkele klikken een zaal kan aanvragen via het online reservatieformulier.

 

Gemeente Dilbeek zet 2022 in met een vernieuwing voor de Dilbeekse burger die een activiteit wilt organiseren.

 

Meer informatie? zaalhuur@dilbeek.be - www.dilbeek.be/zaalhuur

 

 

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2022
Marc Sluys
Dilbeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief