LIEDEKERKE - Zet nu al 'Allemaal Warm Rockt' in uw agenda in de maand mei

C21

LIEDEKERKE - Zet nu al 'Allemaal Warm Rockt' in uw agenda in de maand mei

A_ternat_rock_1
Allemaal_rock
 
Vier dagen na het in onze contreien vrij bekende “Rock Affligem” is het tijd voor “Allemaal Warm Rockt” dat doorgaat van woensdag 25 mei tot en met vrijdag 27 mei 2022. Bij deze bent u nu al van harte uitgenodigd op “Allemaal Warm Rockt”, ons tweejaarlijks benefiet-muziek-festival ten voordele van “De Valier” te Liedekerke en het “MPC Sint-Fransiscus” te Roosdaal, twee instellingen waarvan u misschien al gehoord hebt.  
Drie dolle dagen met een zee van buitengewone optredens telkens van ’s middags tot ’s avonds laat en dit elke dag weer opnieuw aan een spotprijs. Nu we tijdens het Hemelvaartweekend ons warm muziekfestival buiten op de parking (binnenplein) van het gemeentehuis mogen laten doorgaan zijn er inmiddels heel wat aanpassingen doorgevoerd, zowel in de line-up die momenteel al meer dan 25  optredens bevat als in de kostprijs van een dagticket dat zomeer eventjes gezakt is naar een luttele 5€.  
Wij van ' Allemaal Warm Rockt'  opteren immers na een zeer moeilijke periode die hopelijk definitief achter ons ligt, voor een zeer toegankelijk festival voor jong en oud en voor ieder wat wils. Tijd voor alle corona- energie- en andere kopzorgen opzij te zetten en ons “allemaal” vollen bak te smijten in een gezellige festival-ambiance.
 U had het al door, dit omvangrijk muziekfestival kan natuurlijk alleen maar doorgaan door een uitstekende samenwerking met de gemeenteraad van Liedekerke, overigens met de medewerking van alle politieke partijen, evenals met de steun van de cultuurdienst Uit in Liedekerke / de verschillende boekingskantoren / de talrijke muzikanten & artiesten / dj’s / presentators / leveranciers / drukkerij / hulpdiensten / media en natuurlijk onze vele geweldige medewerkers die zich zoals gewoonlijk allen weer te pletter gaan werken.

En dan last but not least ook hebben we de grote hulp van onze talrijke sponsors en hoofdsponsors . Heel het programma van 'Allemaal Warm Rockt' en nog veel meer info vindt op onze nieuwe website:  https://allemaalwarm.be 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 feb 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief