Toneelgroep Safier DILBEEK speelt alsnog “Gasten zijn lasten”,

C21

Toneelgroep Safier DILBEEK speelt alsnog “Gasten zijn lasten”,

Gasten_zijn_lasten
 

Toneelgroep Safier speelt alsnog “Gasten zijn lasten”, een blijspel van Paul Coppens en Guy Didelez in een regie van Guido Degrieck. 

Daarmee wordt de voorstelling hernomen die in maart 2020 een week voor de première moest worden afgelast omwille van de pandemie. Deze keer is twee weken voor de eerste voorstelling overgegaan naar code geel en we mogen dus weer als vanouds ons publiek ontvangen Zo is de cirkel van een moeilijke twee jaar rond.

Robert Robbe is een schrijver van romantische, passievolle romans. Zijn schoonmoeder was jarenlang zijn muze, met haar verhalen over talloze minnaars. Nu ze naar een woonzorgcentrum trekt, wil Robert een sociaal assistente overtuigen dat ze beter af is wanneer ze bij hem intrekt. 

Net dan klopt de nieuwe buurvrouw aan. Na een ruzie die gewelddadig is geworden, vraagt ze Robert om haar te beschermen tegen haar man. Mar dan gaat al snel de ronde dat Robert een vrouwenvluchthuis uitbaat en stromen de vrouwen toe. Niet meteen de beste omstandigheden om de sociaal assistente te ontvangen.

Reserveren kan op https://tickets.roodfluweel.be/toneelgroep-safier.

  • Zaterdag 19 maart 2022 om 20:00 
  • Zondag 20 maart 2022 om 15:00 
  • Vrijdag 25 maart 2022 om 20:30 
  • Zaterdag 26 maart 2022 om 20:00 
  • Zondag 27 maart 2022 om 15:00 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 mrt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 jan 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief