Werken in BIJGAARDEN op de invoegstrook Brussel-Koekelberg (E40) en de afrit Sint-Agatha-Berchem

C21

Werken in BIJGAARDEN op de invoegstrook Brussel-Koekelberg (E40) en de afrit Sint-Agatha-Berchem

Schermafbeelding_2022-03-25_om_09
 

2 nachten omleiding: werken op de invoegstrook Brussel-Koekelberg (E40) en de afrit Sint-Agatha-Berchem
Op het knooppunt van Groot-Bijgaarden herstelt een aannemer in twee avonden/nachten het asfalt op de invoegstrook van de E40 Brussel-Koekelberg en de afrit Sint-Agatha-Berchem. Vandaag vertoont dit deel van de snelweg veel scheuren en barsten en is het na de winter tijd voor een onderhoudsbeurt. Daarbij zijn er ter hoogte van de werfzone om de beurt een viertal tijdelijke afsluitingen op de E40 en de R0 tussen 20u ‘s avonds en 5u ‘s ochtends van 30 op 31 maart en van 31 maart op 1 april. Door de werken is er ‘s avonds en ‘s nachts een omleiding voor doorgaand verkeer op de Brusselse binnen- en buitenring (R0) dat richting centrum Brussel wil rijden. 
Keerbeweging aan complex Ternat (20) 
Verkeer van op de Brusselse ring richting Brussel-Koekelberg wordt tijdens de werken via de E40 richting kust omgeleid om een keerbeweging te maken ter hoogte van het op-en afrittencomplex Ternat (20). 
Beide nachten van woensdagavond 30 maart op donderdagochtend 31 maart en van donderdagavond 31 maart op vrijdagochtend 1 april zijn er drie tijdelijke afsluitingen. Twee ter hoogte van de Brusselse binnen- en buitenring voor verkeer naar de E40 richting Brussel-Koekelberg.  Een derde afsluiting is er dan voor de afrit Sint-Agatha-Berchem komende van het complex Groot-Bijgaarden. 
Van donderdagavond 31 maart tot vrijdagochtend 1 april is er bijkomend een vierde en laatste afsluiting ter hoogte van het bedrijvencomplex aan de Alfons Gossetlaan op de E40. De oprit Sint-Agatha-Berchem richting Brussel centrum zal dan afgesloten zijn.
Bedrijvencomplex blijft bereikbaar
De afsluitingen ter hoogte van het bedrijvencomplex gebeuren afwisselend. Verkeer vanuit het bedrijvencomplex van Dilbeek aan de Alfons Gossetlaanvolgt tijdens de laatste afsluiting een lokale omleiding via de Alfons Gossetlaan, de Nieuwe Gentsesteenweg en rijdt na de rotonde verder via de Zelliksesteenweg richting Brussel.

Bekijk de omleidingen op de aanklikbare kaart

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mrt 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 29 jan 2023
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief