DILBEEK - Parkresidentie Orpea Wivina pakt uit met innovatief oproepsysteem Watcherr

C21

DILBEEK - Parkresidentie Orpea Wivina pakt uit met innovatief oproepsysteem Watcherr

279109087_784185169217816_4924598906459167799_n
Bruno met resident Francois en Gregory tonen het uurwerk.- Ingezonden foto
 
Parkresidentie Wivina van de groep Orpea pakt uit met een innovatief oproepsysteem Watcherr. Dit is zoveel meer dan een gewoon oproepsysteem, het lanceert namelijk ook automatische oproepen bij bewoners in nood. Als digitale vinger aan de pols monitort de Watcherr continue de gezondheid van deze residentie. Dit zowel binnen de flat als daarbuiten tot zelfs buiten de voorziening. Er loopt momenteel een proefversie in deze residentie. Bewoner Francois die in zijn moestuin aan het werk was met horloge, mocht even mee op de foto.
 
 
 
Parkresidentie Wivina van de groep Orpea installeert momenteel het innovatieve oproepsysteem ‘Watcherr’. Dit is echter meer dan een gewoon oproepsysteem waarmee de bewoner een zorgmedewerker kan oproepen. Het systeem dat als een horloge wordt gedragen, meet ook continue de gezondheid van de resident, zowel in de flat als buiten. 
 
Algemeen Directeur Bruno Van de Voorde: “Onze senioren zijn heel actief en dat moedigen we ook graag aan. Ze doen uitstappen, boodschappen .. kortom ze bewegen zich vrij rond zoals ze dat ook thuis deden. Nu verloopt dat echter veel veiliger omdat we hen kunnen bijstaan in elke situatie.”

Door gebruik te maken van een horloge zijn de bewoners veel beter te volgen zowel medisch als lichamelijk. Resident François Wetzer was vandaag aan het werk in zijn moestuin, waar hij tal van groenten kweekt. Hij was al te blij om met zijn nieuwe horloge even mee op de foto te staan, samen met Algemeen directeur Bruno Van de Voorde en directeur Gregory De Jonge.  “Het is een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk systeem. Het laat ons toe om mee te evolueren met de noden en verwachtingen van onze bewoners,” aldus directeur Gregory De Jonge: 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief