LENNIK - Heremans Printing al 48 jaar een begrip in de streek

C21

LENNIK - Heremans Printing al 48 jaar een begrip in de streek

Editie_lennik_heremans_3__kopie_
Bart en Jo in hun zaak.- Foto Marc Colpaert
 
Editie_lennik_heremans_1__kopie_
Er werden heel wat nieuwe machines aangekocht.- Foto marc Colpaert
 
De familie Heremans in de Frans Van der Steenstraat 12 - 14 in het centrum van Lennik, is al 48 jaar de plaats, waar u terecht kunt voor al uw drukwerk. Folders, jaarverslagen, flyers noem maar op, u zegt het en Heremans printing zet het op papier. Het is nog een echt familiebedrijf met Mia, Fons, Jo en Bart aan het roer, samen met 14 personeelsleden. Tijdens Lennik Inspireert gooiden ze ook, zoals tal van andere handelaars, de deuren even open. Wij gingen graag even in op deze uitnodiging.
 
 
Bijna 50 jaar terug werd gestart met een drukkerij in de Frans Van der Steenstraat in het hart van Lennik. Het was Alfons Heremans die van start ging met deze activiteit. Door de jaren heen groeide dit bedrijf uit tot een stevig familiebedrijf. Er werd heel wat geinvesteerd in nieuwe machines waardoor deze zaak vandaag heel wat vlugger op de bal kon spelen. "Vroeger moesten wij heel wat zaken met de hand doen, zoals papier plooien om er boekjes van te maken. Nu gaat het allemaal heel wat vlugger, een druk op de knop en langs de andere kant komt het boekje of de brochure er kant en klaar uit", vertelde Jo Heremans die ons een rondleiding gaf door de zaak.
 
Gerrit Achterland
 
Wist u trouwens dat Heremans Printing toen onze internetkrant van start ging, zorgde voor de affiches om de nodige promotie te maken. "Wij maakten zelfs ooit nog de eerste dichtenbundel van Gerrit Achterland, ik moet hier nog ergens een exemplaar hebben liggen", aldus Jo. (Gerrit Achterland was hoofdredacteur en samen met Felix Merckx en Marc Colpaert de grondleggers van de gratis internetkrant www.editiepajot.com, nu bijna twintig jaar geleden,red.)
 

Wie dus een foldertje, een brochure of wat dan ook op papier moet zetten, moet zeker eens een kijkje komen nemen op de website van deze firma. De troeven van deze firma zijn: persoonlijk en pro-actief advies en begeleiding, productie en afwerking in huis, korte doorlooptijd, een aangepaste prijszetting en een flexibele stockage van volumedrukwerk. Er zijn tevens speciale voorwaarden voor KMO's. Benieuws naar wat ze voor u bedrijf kunnen betekenen, maak dan snel een afspraak met Heremans Printing via : info@heremansprinting.be of bel naar 02/532.59.73. Of neem een kijkje op de website www.heremansprinting.be 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 apr 2022
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief