Nieuw seizoen Westrand DILBEEK wordt voorgesteld

C21

Nieuw seizoen Westrand DILBEEK wordt voorgesteld

V2_algemene_affiche
 

 Het programma voor het volgende cultuurseizoen in Westrand knalt weer zoals voorheen. Je kan het zelf ontdekken op de website van het cultuurcentrum, in de papieren brochure óf je kan je laten inspireren op de seizoenspresentatie van komende vrijdag.

Na twee bijzondere moeilijke cultuurseizoenen staan we in Dilbeek te popelen om weer te genieten van drama, dans, muziek, vorming, humor… Meer dan ooit breekt Westrand daarvoor uit met voorstellingen op verschillende locatie in de gemeente, maar ook door fijne samenwerkingen met andere centra uit de regio.

 

Een reeks klinkende namen, gecombineerd met jong talent zorgt zeker voor knallend vuurwerk. Een losse greep uit het aanbod levert alvast een mooi lijstje op: FC Bergman, Absynthe Minded, Hope, Vuur/toren, Michael van Peel, Gabriel Ríos, Rudi Vranckx, Chris Dusauchoit, Johan Op de Beeck, Otto-Jan Ham, Mama’s jasje, Els De Schepper, De Frivole Framboos…

 

Dat lijstje kan je vervolledigen met namen uit onze brochure of op de website. Op vrijdag 3 juni om 19.30 uur ontdek je het nieuwe aanbod tijdens de seizoenspresentatie met trailers en uitleg van de programmatoren van Westrand. De ideale manier om je misschien te laten verrassen en jouw programma voor volgend seizoen samen te stellen. Er valt die avond ook een abonnement te winnen. 

 

Duik zeker eens in het aanbod, want op zaterdag 11 juni om 9 uur start de verkoop podium. Om 11 uur start de verkoop voor vorming. Abonnementen en tickets kopen kan die dag zowel online als aan de balie. 

 

Laat jullie knaldrang weer helemaal los!

 

www.westrand.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 05 dec 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Piet Ronsijn | 24 nov 2023

archief