De gemeente DILBEEK sensibiliseert!

C21

De gemeente DILBEEK sensibiliseert!

20220613_120729
 
20220613_120739
 

Dat er op en rond het Sportcentrum Roelandsveld veel te beleven valt, hoeven we hier niet te vertellen. Een mooie en propere sportomgeving vinden we allemaal fijn. Het vergt echter een inzet van elke sporter en toeschouwer om de omgeving netjes te houden. Jammer genoeg ontsiert zwerfvuil regelmatig ons sportterrein.

 

"Daarom zetten we nu een sensibiliseringscampagne op om onze gebruikers aan te zetten om de vuilbakken van de site Roelandsveld te gebruiken en niet alles te laten rondslingeren,

zegt Anneleen Van den Houte, Schepen van Vrije tijd. "En laten we nu net onze vuilbakken, die veelvuldig beschikbaar zijn, gebruikt hebben om onze boodschap te verspreiden". 

 

Leuk ook dat er zoveel mensen aan het sporten slaan en het verenigingsleven op volle toeren draait. Dit zorgt echter voor extra beweging in de buurt, wat soms voor overlast zorgt voor de buurtbewoners (lawaai, foutparkeerders, ...). Ook hier willen we de aandacht van onze sporters en bezoekers vragen en hebben daarom ook niet stilgezeten om onze Dilbeekse sporters te sensibiliseren.

Het doel van deze campagne "het Roelandsveld, da's sportief voor iedereen" is dan ook meervoudig.

Enerzijds willen we duidelijkheid scheppen over de spelregels op en rond het Roelandsveld, anderzijds willen we ook graag de overlast voorkomen en aanpakken.

Dit doen we met stickers en spandoeken op de site met een aantal duidelijke slogans en een huis-aan-huis affiche bij de buurtbewoners zodat bezoekers herinnerd worden om aan de buren te denken en de parkeerplaatsen te respecteren. Deze campagne legt de focus op respect voor de collega sporter en voor de buurt, want samen kunnen we een beter en sterker verhaal schrijven.

 

GOEIE BAL!

De tijd in het oog houden, da’s sportief

 

GOED BEZIG!

Alles netjes achterlaten, da’s sportief

 

BLIJVEN GAAN!

Thuis verder vieren, da’s sportief

 

NU SCOREN!

Aan de buren denken, da’s sportief

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief