Nieuwe website Visit DILBEEK geeft startschot aan de zomervakantie

C21

Nieuwe website Visit DILBEEK geeft startschot aan de zomervakantie

Schermafbeelding_2022-06-30_om_17
 

Met de start van de zomervakantie lanceert Dilbeek de nieuwe website visit-dilbeek.be

Het resultaat is een frisse, mobiele en gebruiksvriendelijke website, waarin beelden de hoofdrol spelen.
Er is gekozen voor een eenvoudig menu, zodat de bezoeker makkelijk zijn weg vindt binnen het gevarieerde aanbod.

Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Dilbeek

Je hoeft het niet ver te zoeken om er eens helemaal uit te zijn. Dilbeek biedt alles wat je maar kunt verlangen om op adem te komen. Visit Dilbeek nodigt je uit om op ontdekking te gaan. Op je eigen manier en op je eigen tempo. Te voet of per fiets. Op kinder- of grotemensenmaat. Alleen of in groep. Ontdek, beleef en geniet in Dilbeek, Poort van het Pajottenland!

 

Staat er een trip naar Dilbeek op het programma en zoek je een plek om te overnachten?  Zin om je voeten onder tafel te schuiven en lekker te genieten? Graag een lokaal biertje in een authentiek café of op een zonnig terras? Op Visit Dilbeek vind je een uitgebreid aanbod aan leuke adresjes voor ieders budget, gaande van sterrenzaken tot bruine kroegen.

Een daguitstap met je vereniging of school? Een evenement met je bedrijf? Graag een woordje uitleg van een streekgids? Laat je verrassen door de veelzijdigheid van Dilbeek: ontdek het mysterie van de Lambiekbrouwerijen, de verborgen natuur of het rijke erfgoedverleden van Dilbeek.  Eerder op zoek naar vergadercomfort? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Verzamel hartjes en plan je trip

Of je nu van geschiedenis houdt, de natuur wil in trekken of een cultuurliefhebber bent, er valt zoveel te ontdekken in Dilbeek. Neem de tijd om onze gemeente te beleven en plan je trip volledig op maat. Selecteer je favoriete bezienswaardigheden, evenementen, restaurants, wandelingen en zoveel meer op visit-dilbeek. Dat kan heel simpel, door te klikken op de hartjes-iconen. Al jouw favoriete adresjes vind je daarna terug op ‘Mijn Trip’. Helemaal klaar om de zomervakantie aan te vatten.

www.visit-dilbeek.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Piet Ronsijn | 24 nov 2023

archief