Kom samen zonder zorgen zomeren in ITTERBEEK

C21

Kom samen zonder zorgen zomeren in ITTERBEEK

Schermafbeelding_2022-07-01_om_10
 

 Vzw De Poel opent op vrijdag 8 juli vanaf 16u00 de deuren in het ‘hoekhuis’ in Itterbeek. Tot en met 26 augustus kan je er op woensdag, donderdag en vrijdag terecht voor workshops en rolstoelvriendelijke interactieve wandelingen. Elke vrijdag is er ook een after-work voorzien.

In het ‘hoekhuis’ van vzw De Poel, gelegen in hartje Itterbeek verschijnt de hele zomer lang een gezellige pop-up met een programma bomvol activiteiten. Je kan er gezellig iets eten of drinken, en er valt altijd wel iets te beleven. “Een yogasessie, SMOG initiatie, ateliers met lokale partners,… De mogelijkheden zijn eindeloos”, zegt Karla Claus, medewerker bij vzw De Poel en coördinator inclusieve projecten.

De Poel wil inzetten op een fairtrade, biologisch en lokaal assortiment aan drankjes en eten. Van heerlijke mocktails en lokale bieren tot verse boterhammen en lekkere waterijsjes. Je zal hier niets te kort komen. “We willen een ontmoetingsplek creëren waar je kan connecteren met anderen. Iedereen is welkom. Jong en oud, mensen met of zonder beperking, nabije of verdere buren, noem maar op. De boodschap is vooral: “Kom samen zonder zorgen zomeren in Itterbeek””, aldus Karla Claus.

De pop-up blijft open tot en met 28 augustus, woensdag en donderdag van 10u00 tot 17u00, en vrijdag van 10u00 tot 21u00.

Daarna is het voor vzw De Poel uitkijken naar de opening van het sociaal-inclusieve Poel Café in Vlezenbeek dat dit najaar de deuren nog zal openen. Het hoekhuis en ruimer het gehele pand in Itterbeek zal na de zomer worden ingevuld met dagactiviteiten voor een 50-tal gasten (volwassenen met een beperking) in afwachting van de verdere omvorming van het gebouw tot een inclusief woonhuis. Ook de administratieve diensten van vzw De Poel zijn reeds ondergebracht in Dorpsstraat 21.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 08 dec 2022
Marc Sluys | 05 dec 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief