Remcoorts stijgt in een rode DILBEEK

C21

Remcoorts stijgt in een rode DILBEEK

Schermafbeelding_2022-09-07_om_18
 

Elke dag groeit de kans dat Dilbekenaar Remco Evenepoel een historische eindzege in de Vuelta op zak steekt. Het is intussen al meer dan 44 jaar geleden dat een Belg nog één van de drie grote rondes op zijn naam kon schrijven. Om dit extra in de verf te zetten willen we zo veel mogelijk rood in het straatbeeld krijgen.

Als gemeente willen we hierbij het goede voorbeeld geven door een aantal openbare gebouwen zoals de Westrand en het gemeentehuis van rode stukken stof te voorzien en zetten op een 10-tal strategische plaatsen grote banners met campagnebeeld om Remco te steunen in zijn rode rush naar Madrid. We roepen ook al onze medewerkers op om de komende dagen in rood gekleed naar het werk te komen…. Maar ook rode nagels of roodgekleurd haar zijn toegelaten!

Graag willen we alle Dilbeekse scholen oproepen om hun leerlingen aan te moedigen om in het rood naar school te komen en leuke acties (krijttekeningen, t-shirts, fietsvorm op de speelplaats, …) op te zetten en dit kenbaar te maken met foto’s en video’s en de hashtag #DilbeekkleurtRemcorood te gebruiken. 

Ook de Dilbeekse lokale handelaars wordt gevraagd om hun etalages rood te kleuren. Onze sportclubs worden dan weer opgeroepen om rode thema-trainingen te organiseren of ludieke acties op te zetten.

Daarnaast zetten ook heel wat supporters van Remco acties op het getouw. Zo zullen een aantal grafitti-spuiters R.EV straattekeningen maken. Aan café in De Rustberg in Schepdaal, tevens supporterslokaal van Remco, zal vanaf vrijdag een groot scherm opgezet worden waar elke Dilbekenaar zijn lokale held kan komen aanmoedigen.

Alle acties inclusief foto’s, video’s,… kan je volgen via Facebook.com/GemeenteDilbeek . op ons evenement https://fb.me/e/4ZKfFdlM0

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief