Jaarmarkt op 3 oktober in DILBEEK

C21

Jaarmarkt op 3 oktober in DILBEEK

Jaarmarkt_dilbeek_planten
 

Op 3 oktober is het zover! Dan vindt de traditionele jaarmarkt plaats in Dilbeek. Het is de eerste maal sinds de uitbraak van Corona dat de jaarmarkt opnieuw plaatsvindt. Je kan er niet alleen genieten van de talrijke kraampjes, ook dierenliefhebbers komen uitgebreid aan hun trekken op de parking van Westrand.

 

Op maandag 3 oktober vindt de 73ste editie van de jaarmarkt in Dilbeek plaats. Het is eigenlijk zoveel meer dan een “markt”: je kan er namelijk niet alleen kuieren langs de talrijke kramen, je kan er ook kijken naar dierenprijskampen, kinderen kunnen hun hartje ophalen op de kermis en je kan ook genieten van talrijke optredens. En dit helemaal gratis!

 

Nieuwe plek voor dierenprijskampen

Voor het eerst sinds het ontstaan van de jaarmarkt zullen de dierenprijskampen doorgaan op de parking van de Westrand. Dat is immers de plaats bij uitstek om de dieren te verzamelen! Je hebt er meer ruimte om alle Brabantse trekpaarden, geiten, konijnen en nog zoveel meer te bewonderen.

 

Heel het weekend feest

De kermis is weer van de partij: deze zal vanaf vrijdag 30 september tot en met maandag 3 oktober op het Gemeenteplein voor het kasteel staan.  Ter hoogte van het “Patattenveld” in de de Heetveldelaan vinden dan weer vanaf vrijdag 30 september tot en met maandag 3 oktober tal van optredens plaats in de feesttent van Oosthoek Live. 

 

Vuurwerk

Als kers op de taart wordt de jaarmarkt afgesloten met het traditionele vuurwerk. Dit zal om 20.30u plaatsvinden rond het gemeentepark.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
10 sep 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief