GROOT-BIJGAARDEN Vervangen portieken: verkeer Brusselse ring (R0), E40 en aansluitende wegen 's avonds en 's nachts omgeleid

C21

GROOT-BIJGAARDEN Vervangen portieken: verkeer Brusselse ring (R0), E40 en aansluitende wegen 's avonds en 's nachts omgeleid

Wegen_en_verkeer_
 

Het Agentschap Wegen en Verkeer vervangt van 7 tot en met 18 november vier portieken met signalisatie op het knooppunt van de E40 en de Brusselse ring (R0). Om de werken vlot en veilig te kunnen uitvoeren, zal het agentschap het verkeer moeten omleiden. 
Nieuwe, retroreflecterende borden 
Het gaat om intern verlichte seinborden die vervangen worden door retroflecterende borden (zonder interne verlichting). Niet alleen de borden worden vervangen, ook de portieken worden in hun geheel vervangen. Een aannemer heeft de afgelopen weken al voorbereidende werken gedaan, vanaf de avond van 7 november worden de portieken weggehaald en vervangen door nieuwe exemplaren.  

Omleidingen 
De volgende omleidingen zullen tussen 7 en 18 november ingevoerd worden: 

De avond van 7 november vanaf 21u30 en de nacht van 7 op 8 november (tot 5u30), en de avond van 8 november vanaf 23u en de nacht van 8 op 9 november (tot 4u): 

  • het verkeer dat via de Keizer Karellaan de E40 richting Gent / Oostende wil nemen, zal omgeleid worden via de Nieuwe Gentsesteenweg (N9) en het op- en afrittencomplex nr. 10 ‘Asse‘ van de R0. Daar zullen zij de buitenring kunnen nemen om vervolgens direct de E40 richting Gent/Oostende te nemen 

Ook op de avond van 8 november vanaf 23u en de nacht van 8 op 9 november (tot 4u): 

  • het verkeer dat via de Pontbeeklaan (N9) uit Asse komt en de E40 of de buitenring (richting Bergen / Charleroi) wil nemen, zal omgeleid worden via de binnenring (richting Antwerpen / Zaventem). Aan het op- en afrittencomplex nr. 8 ‘Wemmel’ zullen zij rechtsomkeer kunnen maken en hun weg vervolgen (richting E40 of Bergen / Charleroi).  
  • Het verkeer op de laterale weg van de buitenring richting E40 of Brussel Koekelberg zal ook omgeleid worden via de afrit nr. 10 ‘Asse’ van de ring. Zij zullen via de Zuiderlaan (N9b) kunnen aansluiten op de E40 Gent/Oostende.  

Op de avond van 14 november vanaf 21u en de nacht van 14 op 15 november (tot 5u): 

  • het verkeer dat vanuit Halle / Charleroi / Bergen komt en via de N9 naar Asse wil rijden of via de Keizer Karellaan naar Brussel, zal de E40 moeten nemen richting Gent / Oostende, om aan het op- en afrittencomplex nr. 20 ‘Ternat’ rechtsomkeer te maken. Vervolgens zullen zij hun weg richting Asse (via de N9) of Koekelberg / Brussel (via de Keizer Karellaan) normaal kunnen vervolgen.  

Op de nacht van 15 op 16 november, van 00u30 tot 4u: 

  • binnenring volledig afgesloten net voorbij het op- en afrittencomplex nr. 11 ‘Groot-Bijgaarden’. Het verkeer zal omgeleid worden via de afrit Groot-Bijgaarden. Via de Robert Dansaertlaan en  Steenweg op Zellik zal het naar de Keizer Karellaan geleid worden. Zo zal het de E40 of de ring kunnen nemen. 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 nov 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief