NINOVE - Een geschenkplank met lokale delicatessen aan huis geleverd

C21

NINOVE - Een geschenkplank met lokale delicatessen aan huis geleverd

Img-20221214-wa0000
A_a_a_ninove_
 
Iemand verrassen met een mooi en smakelijk cadeau, en meteen ook lokale producenten steunen? Het kan met de Lekker Lokaal Geschenkplanken, aan huis geleverd door Herlinckhof. De geschenken bevatten delicatessen van Herlinckhof uit Ninove en van 4 andere ambachtelijke makers uit de streek, Pure Chocoa (Schepdaal), Den Dael (Kester), Teaplanet (Denderwindeke) en Fruit D’Haemer (Pepingen).
 
Met hun smaakbommetjes brengen ze een vleugje zon onder de kerstboom. Je vindt in de geschenkpakketten siroop van akkerbloemen voor een mocktail, fleurige winterthee, artisanale choco en andere unieke producten. Geserveerd op een decoratieve plank, vervaardigd uit eigen hout van op Herlinckhof. Je hebt de keuze tussen 3 soorten geschenkplanken, van 24euro tot 35euro. Alle details over de 3 planken vind je op www.herlinckhof.be of op de Facebook-pagina van Herlinckhof.
 

Een geschenkplank bestellen? Contacteer Herlinckhof via Messenger of via sms op 0494710811. Je haalt de plank af op Herlinckhof (Vijversweg 3, Ninove) of je laat ze leveren. Jamien van Herlinckhof brengt binnen een straal van 10km het geschenk gratis tot bij jou thuis, of tot bij de bestemmeling ervan. Smakelijk! 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 dec 2022
Marc Colpaert
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief