DILBEEK - Gouden professiefeest voor zuster Ghislaine Ceyssens

C21

DILBEEK - Gouden professiefeest voor zuster Ghislaine Ceyssens

Editiepajot_dilbeek_gouden_professiefeest_zuster_ghislaine_ceyssens_foto_jean-pierre_schoukens
Zuster Ghislaine Ceyssens (op de bank gezeten, tweede van rechts) vierde haar gouden professiefeest in Groot-Bijgaarden. Een afvaardiging van het schepencollege bezocht de jubilaris. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

Zuster Ghislaine Ceyssens vierde in het bijzijn van een afvaardiging van het schepencollege van Dilbeek haar gouden professiefeest in Groot-Bijgaarden. Haar collega-zusters noemen haar de bezige bij, zeer flexibel en bereid altijd te helpen.

Zuster Ghislaine is afkomstig van het Limburgse Bree waar ze op 23 april 1936 werd geboren. Na haar professie verhuisde ze naar Kortrijk, maar verhuisde nadien nog vele malen tot zelfs naar Congo. Het schepencollege overhandigde haar een telegram van de koning en een aquarel van Groot-Bijgaarden. Alle aanwezige schepenen en burgemeester spraken vol lof over haar inzet voor de gemeenschap en de opvoeding van de jeugd. “Niemand is meer geëngageerd dan iemand die zijn leven ten dienste stelt van de gemeenschap’’, zo besloot burgemeester Stefaan Platteau de rij toespraken.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 jun 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief