Berre eerste Vijverfestival-headliner in DILBEEK

C21

Berre eerste Vijverfestival-headliner in DILBEEK

Editiepajot_dilbeek
 

De eerste headliner voor het Vijverfestival in Dilbeek is niemand minder dan Berre, de zanger uit Schepdaal die na TikTok nu ook de rest van de wereld aan het veroveren is. Ook Mensch Erger Je Niet, Noonzy en NAFT zijn op vrijdag 7 juli van de partij.
Via TikTok naar de wereldtop: wanneer Berre Vandenbussche op zijn 60ste terugblikt op zijn carrière, is dat de titel die wij suggereren voor de memoires van de nu 22-jarige zanger uit Schepdaal. Het begon met heel wat gesmaakte covers op die app boordevol filmpjes, nu zitten we al aan veelvuldig gedraaide eigen singles en optredens op de grootste podia. Met dank aan die gouden stem van hem. Berre verzamelde ondertussen een uitmuntende groep muzikanten om hem live te begeleiden en speelt op het Vijverfestival een thuismatch die wel eens de geschiedenisboeken zou kunnen ingaan.
“We zijn heel opgetogen om hem erbij te hebben”, klinkt het bij de organisatie van het Vijverfestival. “Zo’n talent in zijn eigen gemeente, dat kan niet anders dan een heel warm en mooi muzikaal moment opleveren.”
Zelf denkt de zanger er ook zo over. “Het is bijzonder om in mijn eigen gemeente te spelen, voor veel gezichten die ik herken. Mijn vrienden en familie zullen er zeker zijn. Ik mag me dus zeker aan eerlijke feedback verwachten (lacht). En dat het dan nog op het Vijverfestival is, maakt het extra speciaal. Ik ga daar al sinds mijn 12 jaar naartoe, en vorige zomer was ik er ook nog om naar de optredens te kijken. Dat ik nu zelf op het podium mag staan, is fantastisch.

Blazers
Voor en na Berre spelen op vrijdag 7 juli ook Noonzy en NAFT op het Vijverfestival. Noonzy is een rapper die de finale van De Nieuwe Lichting haalde en gestaag timmert aan de weg naar de top. NAFT is dan weer een collectief vol blazers dat techno- en danceklassiekers in een eigen jasje steekt en daarmee geregeld een aardschok veroorzaakt. Ook de favoriete dj’s van het Vijverfestival, Mensch, Erger Je Niet!, zijn die avond van de partij. Aan hen om alle dansbenen nog wat extra uit te putten.
Het Vijverfestival duurt ook dit jaar twee dagen. De namen voor zaterdag 8 juli volgen binnenkort.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024
Marc Sluys | 24 jun 2024

archief