Café Combinne verhuist naar site Breugheldal in ITTERBEEK - Nederlands oefenen in een gezellige sfeer

C21

Café Combinne verhuist naar site Breugheldal in ITTERBEEK - Nederlands oefenen in een gezellige sfeer

20230309_cafe_combinne_1
 

Café Combinne is een praatcafé waar Nederlandstaligen en mensen die Nederlands leren elkaar in een open en gezellige sfeer ontmoeten. Iedereen is er welkom en kan genieten van een gratis tasje koffie, thee of een glaasje water. Het praatcafé verhuist nu naar de Breugheldal site en zoekt een nieuwe gastvrouw of -heer!

Een vaste waarde in Dilbeek
Café Combinne Dilbeek werd meer dan 15 jaar geleden opgestart en behoorde tot één de eerste praatcafés. Jarenlang was Den Tat, het café in de Kelenbergstraat, de thuishaven. Tijdens corona werd het café tijdelijk ondergebracht in het oude schoolgebouw in Itterbeek. Maar nu was er nood aan een nieuwe vaste plek. Die werd gevonden in het Lokaal Dienstencentrum in Itterbeek, gelegen op de Breugheldal site

Café zoekt gastvrouw of -heer!

Sien De Meuter heeft jarenlang het wekelijks praatcafé met hart en ziel begeleid: “Je mag het zeker niet zien als een les met een lesgever. Soms wordt er een thema naar voor geschoven als gespreksonderwerp, maar meestal ontspint er zich een spontane babbel over wat mensen in de voorbije week meegemaakt hebben of in de krant gelezen hebben. Als gastvrouw of -heer zorg je ervoor dat iedereen goed onthaald wordt en dat iedereen de kans krijgt om zijn zegje te doen.” Sinds vorig jaar zijn Raymond Le Duc en Rita Vertongen begeleiders van Café Combinne maar er wordt uitgekeken naar een nieuwe gastvrouw of -heer die de praattafel kan ondersteunen. Heb je interesse om mee te werken? Momenteel wordt uitgekeken naar een nieuwe gastvrouw of -heer die de praattafel kan ondersteunen. Heb je interesse om mee te werken? Neem dan zeker contact op: patricia@avansa-hallevilvoorde.be - 02 454 54 01.

“Wekelijks gaan een 15-tal mensen van verschillende nationaliteiten in gesprek met Nederlandstaligen. Je moet je niet inschrijven. Er zijn helemaal geen regels. Het woord 'café' in Café Combinne betekent dat mensen komen en gaan wanneer het hen past,” vult bevoegde schepen Walter Zelderloo aan.

Praktische info

Café Combinne: wekelijks op donderdag van 19u30 tot 21u30.Lokaal Dienstencentrum - site Breugheldal - de living - Itterbeeksebaan 208, Itterbeek

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mrt 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 17 mei 2023

archief