DILBEEK - Pop-up ZANZIBAR 2023 – Sterker terug!

C21

DILBEEK - Pop-up ZANZIBAR 2023 – Sterker terug!

Scherm__afbeelding_2023-04-13_om_10
 

Pop–up Zanzibar is terug! Na een woelig jaar met een onvoorziene sluiting, zijn we trotser dan ooit dat we onze deuren opnieuw kunnen openen. Dit van 12 mei tot en met 12 augustus. Net als voorgaande jaren is er zeer veel goesting om het ultieme zomergevoel te creëren in de Vlaamse rand rond Brussel!
Dit jaar verlaten we onze bakermat Merchtem en ruilen we deze in voor Dilbeek.  In samenwerking met het gemeentebestuur en de verantwoordelijken van de site “Brussels Gate” (gekend van de populaire karting “Brussels Kart”), werd de gelijknamige evenementenlocatie als zeer geschikt aanzien gezien de afwezigheid van buren en de reeds voorziene parking. Wij zijn dan ook heel fier om ons project hier te mogen organiseren. 

Wekelijks kan je bij Pop-up Zanzibar terecht van donderdagavond tot zondagavond om gezellig samen te zijn met vrienden, te netwerken en te genieten van zomerse cocktails terwijl je met de voeten in het witte zand staat met zicht op het zwembad. Kortom een plek waar iedereen zijn zomer wil beleven.

In Pop-up Zanzibar start het weekend al op donderdag, de deuren openen om 17u30. Onze frisse pintjes en zuiderse cocktails staan klaar voor de zware werkweek door te spoelen. Afterwork-time!

Graag een tafeltje met vrienden of familie in het vernieuwde “diner & dance” VIP restaurant? Dat kan! Geniet van een heerlijk 5-gangenmenu, proef van onze lekkere wijntjes en sluit al dansend af naast onze deejays of artiesten die we doorheen de zomer boeken. Het restaurant is standaard open op vrijdag en zaterdag. Reserveren is een must en kan via www.popupzanzibar.be!

Net als in het verleden zetten we ook dit jaar in op kidsnamiddagen op zondag van 14 tot 18u. De glijbaan, het verwarmde zwembad en het springkasteel kunnen hierbij natuurlijk niet ontbreken. Zo kunnen we ook de ouders en grootouder een ontspannende namiddag bezorgen. Twee keer per maand worden deze namiddagen ingeleid door een all-in BBQ buffet waar jong en oud naar hartenlust van kan smullen. Reserveren via www.popupzanzibar.be!

Daarnaast is Pop-up Zanzibar uitermate geschikt voor het faciliteren van bedrijfs- of corporate events. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat bedrijven in samenspraak met ons een uniek en zorgeloos event kunnen beleven met alles erop en eraan!  Meer info via info@popupzanzibar.be

Ondernemers voor ondernemers, dat is de afgelopen jaren meermaals bewezen! Naast onze massale partnerships worden er ook tal van netwerk events, workshops en andere B2B activiteitengeorganiseerd. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 apr 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief