DILBEEK - Gewezen bakkersgast in het goud

C21

DILBEEK - Gewezen bakkersgast in het goud

Editiepajot_dilbeek_goud_cozijns_foto_jean-pierre_schoukens
Gewezen bakkersgast Bertrand Cozijns en Jeannette Meirlaen werden niet alleen in hun eigen straat maar ook op het gemeentehuis gevierd voor hun gouden bruiloft. - Foto Jean-Pierre Schoukens.
 

In de Kasteellaan in Groot-Bijgaarden was het afgelopen weekend feest want de buren Bertrand Cozijns en Jeannette Meirlaen vierden hun gouden bruiloft. In een verlengde Amerikaanse limo arriveerde het echtpaar aan het kasteel-gemeentehuis in Dilbeek voor de officiële viering van hun gouden huwelijksjubileum.

Bertrand en Jeannette huwden in het Oost-Vlaamse Zulte op 10 juli 1959 gehuwd. Kort na hun huwelijk verhuisden ze in 1961 naar de Kasteellaan in Groot-Bijgaarden. Het echtpaar kreeg drie kinderen en verwent intussen al vijf kleinkinderen.

Bertrand is altijd bakkersgast geweest en werkte meestal ’s nachts. Beiden zijn reisduiven, het buitenland spreekt hen aan, maar ze gaan ook graag naar onze kust, meer bepaald naar Westende.

Bertrand en Jeannette hebben Oost-Vlaamse roots, want ze werden respectievelijk geboren in Machelen-aan-de-Leie op 20 mei 1932 en in Zulte op 17 november 1935.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 jul 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief