In Kompanie smaakt koffie beter Dilbeeks lokaal dienstencentrum (LDC) lanceert nieuwe werking

C21

In Kompanie smaakt koffie beter Dilbeeks lokaal dienstencentrum (LDC) lanceert nieuwe werking

Scherm__afbeelding_2023-06-02_om_11
 

De lokale dienstencentra in Vlaanderen vieren feest! Want de voorbije 50 jaar vonden heel wat mensen hier een warme thuis. Mensen die op zoek zijn naar een gezellige babbel of een fijne job als vrijwilliger, mensen die fysieke ondersteuning nodig hebben of het mentaal moeilijk hebben, iedereen is welkom. Ook in Dilbeek was het LDC na 30 jaar toe aan vernieuwing.

Wat maakt een lokaal dienstencentrum zo bijzonder?
Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en vrijblijvend. In het LDC verwelkomen we iedereen met open armen en luisteren we naar jouw verhaal. Zo bouwen onze bezoekers een netwerk op: een belangrijk ingrediënt voor een kwaliteitsvol leven. Wist je dat mensen dankzij het LDC vaak zelfs langer thuis kunnen wonen? Extra troef: wie een zorgvraag heeft of zelf hulp wil aanbieden, moet niet eerst bij allerlei instellingen of sociale werkers aankloppen. Nee, het LDC zet je op weg. Je stapt gewoon binnen met je vraag, je zorgen, maar ook met je talent, je inzet of je interesse. Zorgvragers krijgen hulp, vrijwilligers en bezoekers beleven een leuke tijd.

Streven naar een zorgzame buurt
Het LDC wil de buurt samenbrengen: van buren en buurtverenigingen tot wijkagent, postbode, zorgpartners, … We leggen de noden én de sterktes van de buurt op tafel en gaan er mee aan de slag: samen streven we naar een zorgzame buurt.

Jij zorgt voor de Kompanie, wij voor jou!
Een greep uit het aanbod: samen koken en tafelen, spelnamiddagen, Engelse conversatielessen, creatieve workshops, infosessies rond thema's als mondzorg, psychische kwetsbaarheid en beweging, beweegactiviteiten, digitale ondersteuning, burenhulp, ...

Het LDC nodigt je uit om zorg te dragen voor jezelf en je naasten. Maar bovenal is het lokaal dienstencentrum een ontmoetingsplek. Want In Kompanie is 't altijd plezanter! 

MEER INFO 
Lokaal dienstencentrum
Itterbeeksebaan 208 
1701 Itterbeek 
02 451 43 70 
ldc.inkompanie@dilbeek.be 
www.dilbeek.be/ dienstencentrum 

Wil je graag gratis onze brochure ontvangen met al onze activiteiten? Laat het ons dan weten!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief