Lokaal dienstencentrum (LDC) brengt jong en oud samen in ITTERBEEK

C21

Lokaal dienstencentrum (LDC) brengt jong en oud samen in ITTERBEEK

Scherm__afbeelding_2023-06-02_om_11
 

Buren samenbrengen, jong én oud, dat was het doel van het lokaal dienstencentrum Dilbeek en Femma Itterbeek tijdens het buurtfeest in Itterbeek afgelopen vrijdag. Een optreden van The Caddy’s en de vrolijke tonen van Rudi Tastenoe brachten de sfeer erin. Ijsjes, bavarois, cavabar, koffiebar, springkasteel, petanque, … voor ieder wat wils. De gezellige sfeer bracht de buurt dichter bij mekaar

Het lokaal dienstencentrum slaat de vleugels uit.
Voor dit buurtfeest sloegen het Lokaal dienstencentrum Dilbeek en Femma Itterbeek de handen in elkaar. Het werd tevens het startschot van de vernieuwe werking van het lokaal dienstencentrum. “Onze werking bestaat al 30 jaar en was tot vandaag nauw verbonden met onze locatie, woonzorgcentrum Breugheldal”, legt Inge Vandersteen, medewerker van het lokaal dienstencentrum uit. “Maar in de toekomst willen we graag onze vleugels uitslaan om zo nog meer bezoekers te bereiken. Zo vinden er ook activiteiten in de welzijnscampus Nieuwenbos plaats.” 

Het lokaal dienstencentrum is er voor iedereen.
Alle activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk en vrijblijvend. In het LDC verwelkomen we iedereen met open armen en luisteren we naar jouw verhaal. Maar steeds met aandacht voor de buurt: van buren en buurtverenigingen tot wijkagent, postbode, zorgpartners, … Samen streven we naar een zorgzame buurt. Dat was ook de opzet van dit buurtfeest. Want elkaar leren kennen en weten wie in je buurt woont, is de eerste stap.

Een geslaagd feest!
De toon van de vernieuwe werking werd alvast gezet. Tijdens het buurtfeest dansten de bewoners van de omliggende assistentiewoningen en woonzorgcentra samen met de kinderen en ouders van school ’t Keperke en tal van buurtbewoners de polonaise op de vrolijke tonen van Rudi Tastenoe. Het opzet was helemaal geslaagd. Want In Kompanie is feesten leuker!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jun 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief