Vijverfestival DILBEEK maakt zich op voor zonnige tweedaagse

C21

Vijverfestival DILBEEK maakt zich op voor zonnige tweedaagse

Publiek-1
 
28 en 30 graden. Een blik op de voorspellingen van het KMI leert ons dat we ons kunnen voorbereiden op een zonnig Vijverfestival. Met onder meer Zornik, School is Cool, Berre, Merdan Taplak Orkestar en Borokov belooft het ook muzikaal een goeie tweedaagse te worden. En dan hebben we het nog niet over het eten en de gratis toiletten gehad.
 
Zon, zon en nog eens zon en temperaturen die vlot boven de 20 graden gaan. Frank Deboosere zou ons vervloeken als we al zo ver vooruit kijken, maar we doen het toch: het Vijverfestival belooft in optimale festivalomstandigheden te zullen verlopen. 
Verder pakken de organisatoren naar goede gewoonte uit met een interessante mix van groepen en artiesten. Op vrijdag speelt Berre, afkomstig uit deelgemeente Schepdaal, een week na Rock Werchter zonder twijfel ook zijn eigen Dilbeek plat. Voor en na hem hoor je talent als het opzwepende NAFT, het onweerstaanbare dj-duo Mensch Erger Je Niet en Is Mark Mark en Noonzy. Op de drie podia die het festival zaterdag rijk is, is nog meer te horen en te beleven. In de vijver spelen de grootste namen - met School is Cool en Zornik als headliners -, op ’t Veld wordt gefeest tot in de late uurtjes met toppers als Borokov en Merdan Taplak Orkestar en aan Arena kan je naar nu nog onbekend talent gaan kijken, vlak voor hun doorbraak.
Het Vijverfestival is naar jaarlijkse gewoonte ook toegankelijk voor alles en iedereen, duurzaam en divers. Dat laatste geldt onder meer op vlak van eten, met dank aan al het lekkere eten en uitstekende foodtrucks.
Wat het festival nog is? Ideaal om met uw kroost naartoe te gaan. Kindergroep Ribbedebeats trapt de boel op gang, daarna kunnen de kleinsten en allerkleinsten in het kinderdorp terecht voor allerlei workshops en activiteiten. Animatie genoeg, zodat de ouders rustig een pint of (alcoholvrije) cocktail kunnen drinken. En we voegen er ook graag aan toe dat voor het eerst de toiletten gratis zullen zijn, met dank aan partner Beobank.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 jul 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief