Urbanus en de Fanfaar op de festivals

C21

Urbanus en de Fanfaar op de festivals

Scherm__afbeelding_2023-12-11_om_17
 
Vandaag kondigde Urbanus een nieuwe festivaltour aan. Urbanus en de Fanfaar zal deze zomer optreden op festivals. Fanfaar is zijn Halse begeleidingsgroep, bestaat al 20 jaar en treedt al 5 jaar op met Urbanus.
De bedoeling is om zijn bekendste liedjes en hits te brengen. Als bindtekst komt er vermoedelijk af en toe een mopje. Urbanus: “Op een festival optreden is helemaal anders dan tijdens een theatershow. De bezoekers zijn er niet speciaal voor u gekomen en het is dus heel intensief. Je moet er echt staan, een toffe uitdaging.”
Urbanus hoopt 10 à 15 festivals aan te doen, zowel in Vlaanderen als Nederland. Data kan hij nog niet aankondigen omdat het bij festivals de gewoonte is dat zijzelf hun programmatie aankondigen.
Op 28 juni stopt Urbanus zijn huidige theatershow ‘bisbisbis’  waarmee hij 2 jaar zal getourd hebben in Vlaanderen en Nederland. Urbanus (75 in ’24) : “ik vind het nog heel tof om op te treden, anders verveel ik mij toch.”
De aankondiging van deze festivaltour was niet toevallig in CC Westrand te Dilbeek, want ooit begon het voor Urbanus van Anus allemaal daar met de première van zijn eerste theatershow. Ondergetekende was trouwens, op die eerste show, een enthousiaste toeschouwer.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 dec 2023
Piet Ronsijn
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief