Witte kerst is 25 jaar in DILBEEK

C21

Witte kerst is 25 jaar in DILBEEK

Dit jaar viert de groep Witte kerst op 17 december haar 25-jarig bestaan. 
Witte kerst is ontstaan in 1996 in Dilbeek-Savio met als doelstelling een gratis kerstfeest te organiseren voor minderbedeelden, alleenstaanden en eenzamen Het eerste jaar al hebben wij een dertigtal mensen over de vloer gekregen. Na een paar jaar was dit al meer dan honderd! De genodigden worden verwacht rond de middag. Voor diegenen die zich moeilijk kunnen verplaatsen is er een ophaaldienst georganiseerd door vrijwilligers.

Sinds vele jaren mag de groep ook rekenen op de medewerking van veel vrijwilligers, het gemeentebestuur van Dilbeek, sponsors en vooral dankzij restaurant die dit evenement al voor de 9de keer mee helpen organiseren. 
Zij stellen de ganse dag hun infrastructuur en personeel ter beschikking van en zorgen voor een driegangenmenu en drank voor een honderdtal genodigden. De namiddag wordt opgevrolijkt door een groep muzikanten en kan er een dansje geplaats worden! Ook de kinderen worden niet vergeten. Zij krijgen een aangepast menu. Als animatie kunnen ze zich laten schminken (kindergrime) en is er een ballonnenclown aanwezig.  
Geen kerst zonder kerstman. Die komt ook nog langs om een kerstpakket met lekkers te overhandigen aan alle genodigden. 
Na een goed gevulde namiddag worden zij opgehaald door onze vrijwilligers en veilig naar huis gebracht.
 Maar koken kost geld, daarom hebben wij ook een rekening voor zij die ons een financiële bijdrage willen storten BE 91 0013 1215 5776.
In naam van hen zijn we u zeer dankbaar. Voor meer inlichtingen kan u bij mij terecht op telefoonnummer 0479 99 14 91
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief