Carnaval in DILBEEK op 17 maart

C21

Carnaval in DILBEEK op 17 maart

Scherm__afbeelding_2024-03-14_om_08
 

 Op zondag 17 maart 2024 vindt de 34ste carnavalstoet plaats in de straten van Dilbeek Centrum. Ons carnavalweekend begint reeds op zaterdag 16 maart 2024 met de opening van de kermis. ’s Avonds is het kroegentocht in de Dilbeekse cafées, die gesponsord hebben.

Zondagmorgen ons prachtig gemeentehuis, waar we de andere carnavalshoogheden en carnavalisten uit het ganse land ontvangen. Na de ontvangst hebben we een receptie die ons aangeboden is door Brouwerij Timmermans. Kom gerust eens een kijkje nemen en zo al een beetje de carnavalssfeer opsnuiven.Voor
 
De Groot-Dilbeekse Karnavalraad Wij bestaan dit jaar 34 jaar, dus dit wilt wel al tellen. Ook al wordt het ieder jaar moeilijker om met een beperkt budget een fantastische stoet te laten passeren, toch houd het ons niet tegen om er telkens ieder jaar volledig voor te gaan en de Dilbekenaren een leuke, familiale en plezante carnavalstoet aan te bieden.Omdat het dit jaar hebben we ook geen prins, maar een keizer. Keizer Johan, die reeds 3x prins van Groot-Dilbeek geweest is,  zal de stoet openen. Ook doordat wij telkens aan andere buiten stedelijke stoeten deelnemen, mogen wij ook verschillende buiten stedelijke delegaties ontvangen in onze carnavalstoet.  Ook andere hoogheden zakken af naar onze stoet, nl.
Europaprins en Europaprinses 2024 met zijn gevolg, de Prins en Prinses van België en zo nog vele andere carnavalstitels.Na het aanschouwen van alle deze prachtige hoogheden en andere carnavalsgroepen is er de prijsuitreiking in Lou’s Plek, in de Westrand.
 
Onze grootste dank gaat uit naar alles sponsors, de politie en de gemeente voor de medewerking, want zonder deze medewerking zijn wij niet in staat om ieder dit gratise evenement aan te bieden aan alle mensen van Groot-Dilbeek.
 
Kom gerust op zondag 17 maart 2024 kijken, verkleed, samen met familie, kinderen, kleinkinderen of met een groep vrienden. Zet zeker jullie feestneus op,Carnavaleske groetjes en tot zondag 17 maart 2024 !
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 mrt 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 06 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 05 jun 2024

archief