Oproep aan creatievelingen laat je inspireren door Jean Brusselmans

C21

Oproep aan creatievelingen laat je inspireren door Jean Brusselmans

Scherm__afbeelding_2024-04-02_om_13
 
Dit jaar is het 100 jaar geleden dat Jean Brusselmans definitief in Dilbeek kwam wonen.
Daarom plant het Cultuurplatform Dilbeek (de voormalige cultuurraad) o.m. twee tentoonstellingen tijdens het Open Monumentenweekend van vrijdag 6 tot zondag 8 september 2024: in het gemeentehuis (Kasteel de Viron) naast werken in privébezit het werk “stilleven met rozen” (in bezit van de gemeente) een overvloed aan vazen met rozen in allerlei materialen zoals : keramiek, papier, vilt, fimo, … in onder meer de inkomhal, op vensterbanken,…
 
Automatisch gegenereerde beschrijving
In CC Westrand: Schilderijen, tekeningen van amateurkunstenaars, geïnspireerd door Dilbeekse landschappen die Jean Brusselmans vereeuwigde.
 
Oproep:
De werkgroep roept creatievelingen op om een werk te maken, geïnspireerd door Jean Brusselmans. Inschrijven per mail op info@cultuurplatformdilbeek.be tegen uiterlijk 15 juni, met vermelding van voornaam, naam, leeftijd en het gekozen thema (rozen of landschappen).
Verder zijn werken in privébezit uiteraard nog welkom voor deze unieke expo. Er wordt gezorgd voor professioneel transport en verzekering, en discretie verzekerd.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief