Verandering aan afrit DILBEEK vanaf eind augustus

C21

Verandering aan afrit DILBEEK vanaf eind augustus

Scherm__afbeelding_2024-08-14_om_09
 

Vanaf eind augustus gaat er een verandering in voege aan het op- en afrittencomplex Dilbeek (nr. 13) van de Brusselse ring. Vanaf dan kan je, als je van de Brusselse buitenring (vanuit Brussel/Groot-Bijgaarden) komt, niet meer rechtdoor rijden om de Rozenlaan in te rijden. Je zal verplicht de Ninoofsesteenweg moeten opdraaien (rechts naar het centrum van Dilbeek of links naar Sint-Jans-Molenbeek). Het schrappen van de rijstrook gebeurt in de laatste week van 26 tot 30 augustus. Verkeer kan tijdens het aanbrengen van de markeringen blijven doorrijden over één rijstrook. 

Veiliger en vlotter verkeer
Het Agentschap Wegen en Verkeer heeft in samenspraak met de lokale politie en de gemeente Dilbeek beslist dat de rijbeweging rechtdoor afgeschaft wordt. Het verkeer op dit drukke kruispunt kan zo veiliger en vlotter verlopen.
Afrit nr. 14 als alternatief
Bestuurders die op de buitenring rijden en de Rozenlaan, het zwembad van Dilbeek of een van de omliggende woonstraten als bestemming hebben, zullen voortaan via de volgende afrit (nr. 14) en de Kaudenaardestraat moeten rijden.  
Het Agentschap Wegen en Verkeer zal tegen eind augustus de signalisatie en de markeringen aan de afrit en op de Ninoofsesteenweg aanpassen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 aug 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief