De tweede editie van Wivina in kleur in Groot Bijgaarden

C21

De tweede editie van Wivina in kleur in Groot Bijgaarden

Orange_and_peach_illustrative_autumn_sale_poster__2_
 
Met veel trots nodigen wij iedereen uit op onze 2de editie van Wivina in kleur!  Heb jij nog geen plannen op zaterdag 19 oktober 2024 tussen 11u en 17u? Kom gerust eens langs! Wij zorgen voor een culinaire belevenis met ons wildbuffet. 
 
Wist je dat dit buffet verzorgd zal worden door 2 gast chef’s? Namelijk niemand minder dan Vincent Demunter én Albert Verdeyen ‘stoemp’. Ons buffet kost €35 per persoon en is inclusief een glas cava of fruitsap én dessert. Reserveer voor 10 oktober als jij hiervan wil komen genieten. 0490/08.51.91 
 
Nadien kan U snuisteren tussen onze gezellige marktkraampjes met handgemaakte creaties/ huisbereide lekkernijen, kledij, geschenkpaketten, streekproducten, tupperware én Cava verkoop ten voordelen van ‘Kom op tegen kanker’! 
 
Hier worden zowel cash als payconiq betalingen aanvaard. Tijdens dit gezellig samen zijn en na het buffet vliegen we om 14u samen met Michel Dumont in onze dansnamiddag.  Ambiance verzekerd. Onze markt en dansnamiddag zijn vrij toegankelijk, let op dat eten aan ons buffet niet kan zonder reservatie. Onze markt gaat ook door in onze residentie dus niemand hoeft in de kou te staan 
 
Adres : Hendrik Placestraat 43,1702 Groot-Bijgaarden. 
 
 
 NIET ONBELANGRIJK  
 
Mocht u ons moelijk kunnen vinden is het handig om in de gps de straatnaam in te geven maar met nummer 47, als je dan de pijlen volgt kom je snel bij onze residentie.
 
 
 
 
 
 
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief