DILBEEK - Sprokkels uit het schepencollege

C21

DILBEEK - Sprokkels uit het schepencollege

Editiepajot_gemeentehuis_dilbeek
Foto Jean-Pierre Schoukens

Onderzoek naar meer camera’s

Naar aanleiding van het vandalisme aan het sportcomplex in de Bosstraat in Groot-Bijgaarden laat het schepencollege onderzoeken of meer camera’s moeten geplaatst worden voor de beveiliging van de gemeentelijke eigendommen. Voorlopig staan er enkel camera’s aan het zwembad Dilkom. Tijdens de jongste twee weken werd een vijftal keren ingebroken in de kantine en de kleedkamers van het sportcomplex in Groot-Bijgaarden met de bedoeling zo veel mogelijk te vernielen. Er werd telkens proces-verbaal gemaakt door de politie. De dader is gevat.
 
Nieuwjaarsdrink op 3 januari 2010
 
Net als vorig jaar organiseert de cultuurraad een nieuwjaarsdrink voor de Dilbeekse bevolking op zondag 3 januari 2010 op het gemeenteplein van Dilbeek van 16 tot 18 uur. De inwoners van Dilbeek hebben dan de kans om met de burgemeester, de schepenen en gemeenteraadsleden op ‘Nieuwjaarkezoete’ een babbeltje te slaan.
 
 
Ander bushokje voor Zuurweide
 
De nv Clear Channel zal gratis een tweedehands schuilhuisje plaats op de hoek van de Stationstraat en de Zuurweidestraat. Het vorige schuilhuisje werd vernield. De daders zijn niet bekend. De vervanging gebeurt nog deze maand. Tevens werd vastgesteld dat de haltepaal met uurroostergegevens van De Lijn eveneens werd vernield. De gemeente gaat De Lijn vragen deze haltepaal eveneens te vernieuwen.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 nov 2009
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief