DILBEEK / WEMMEL - Danslessen Style & trendy en Zumba

C21

DILBEEK / WEMMEL - Danslessen Style & trendy en Zumba

Editiepajot_dilbeek_zumba_repro_sw
Repro SW

De danslessen Style en trendy  zijn een welkomstgeschenk voor allen die zich veilig willen voelen op de dansvloer met zowel de Latijnse, standaard of diverse social dansen zegt een dansleraar van Happy Dance.  “Dansparen zijn in staat binnen de kortste keren het beste van zichzelf te geven bij iedere dansgelegenheid. Voor personen die alleen zijn is het echter niet altijd evident om een geschikte danspartner te vinden, alhoewel wij alles in het werk stellen om hieraan te verhelpen indien nodig. Deze dienen zich vooraf in te schrijven voor één introductieles.

Deze lessen starten in : Dilbeek op dinsdag 12, en in Wemmel op vrijdag 15 jan telkens om 20u10.

De danslessen  Zumba® Dance  kunnen ook een oplossing bieden  voor solo dansers .

Dank zij de eenvoudige passen kan iedereen, zowel jong, minder jong, vrouwen of mannen deelnemen en dansen op Latijns-Amerikaanse muziek zoals cumbia, salsa, meringue, cha cha, samba, country, rock, tango, twist, lambada eva. Het is onspannend en prettig, gezond; calorieën verbrandend en zoveel meer. Zumba is genieten, lol maken, dansen en aan je lichaam werken op hetzelfde moment. “Wij willen graag de bijbehorende latijnse dansen aanleren onder het motto : veel  dansen met fitness i.p.v. veel fitness  met  weinig dansen.

De lesgevers zijn niet alleen lid van het Zumba instructors network maar vooral., eens erkende beroeps dansleraars met jarenlange ervaring. Alle dansen zullen dan ook gegeven worden zoals het moet, zodat een overstap naar paardansen altijd mogelijk is met dezelfde basissen.

Wil je erbij zijn laat het ons weten want de plaatsen zijn beperkt zowel in Dilbeek, Wemmel als in Brakel. Bovendien, voor wie vooraf inschrijft kan genieten van een fikse korting”

Deze lessen starten 18 jan, Dilbeek 19 jan en Wemmel op 22 jan telkens om 19u10

Voor info geef een seintje naar Happy Dance

Info: 02/4117911 info@happydance.be  www.happydance.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 jan 2010
Steven Walravens
Repro SW
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief